Vizitator Shuck Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Sunt incepator , cunosc cate ceva si vreau sa incep sa pun si in practica incepand cu schema asta ... intrebarea mea este daca este buna de ceva , nu sa-mi bag ipd-ul in el si sa bubuie . 7805 este integrat sau tranzistor ??? Salut si astept raspunsuri ... Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 7805 e integrat schema ta e gresita (atentie, "bubuie" ipd-ul!) cauta o schema cu google tastand "7805 power supply". ai sa gasesti sute... Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 sau foloseste schema de sus dar conecteaza integratul ca in pagina 21 din pdf(diferentele fiind mufele si ledul) Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 cu asa ceva nu o sa iti incarci niciodata ipodul , in cel mai bun caz un mp3 player chinezesc. ipodul pe linga + si - ii mai trebuie un semnal prin care se detecteaza faptul ca ipodul e conectat la pc. eu am facut asa ceva si nu functioneaza ( am un ipod nano gen a 3-a). Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 exista si adaptoare de priza,adica incarcatoarecel mai probabil se mai aplica o tensiune pe un pin,ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum