Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este vreo problema daca.....

alexxutzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexxutzu

31

• Dr.L

20

• ionut20

4

• ddeliciu

2

Top autori în acest subiect

Pana la urma nu era problema ca erau legate invers ci bornele unei boxe nu stateau fixe si a trebuit sa le trag un izolier band pe ele ca zdranganeau :d acum se aude imepecabil, am facut si reglajele la statie asa cum mi-ai zis tu si e totul ok. Iti multumesc mult si scuze ca am fost mai capcaun :d :31

Link spre comentariu

nu-i nici o problema,vroam doar sa stii ca tot in topic iti raspund la intrebarile legate de subiect(generale) iar pm-ul e pt chestii ceva mai personaleinca o data bine ca ai reusit :da :101

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Acum o alta intrebare :d Tocmai mi-am cumparat un subwoofer pasiv si vreau sa il conectez la acest amplificator. Cum il pot conecta in locul celor 2 boxe ca sa imi scoata in loc de 2x180w in punte 1x360w in punte? Trag 2 fire de pe bornele + ale statiei care le bag in singurul + de la woofer si 2 fire de - de la statie la - de la sub?

Link spre comentariu

cati ohmi are noul subwoofer? daca are 4 ohmi,n-ai ce-i face,mai mult de 180w n-ai cum sa bagi in elde conectat,il conectezi in locul unuia dintre difuri,vezi manualul,e explicat acolo(adica o poza )daca are 2 ohmi,poate ar merge sa faci ce ai spus tu daca reusesti sa reglezi ambele amplifuri perfect identic,dar tot exista riscul(mare de altfel) sa bulesti statia(din cauza diverselor inegalitati electrice)

Link spre comentariu

nu conteaza asa de mult watii,cat conteaza SPL-ulun dif care la 1w are 90dB SPL se aude ca unul care are SPL de 93dB,doar ca cel din urma necesita doar 0,5wsper ca n-am gresit la calcule

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări