alexxutzu Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 asta si fac acum Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 sunt din bucuresti, Dr.L daca e paote dau maine o fuga, sa vad ce am de facut si te anunt inainte. Mersi Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 S-a rezolvat in sfarsit Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 e bn atunci bravo Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Pana la urma nu era problema ca erau legate invers ci bornele unei boxe nu stateau fixe si a trebuit sa le trag un izolier band pe ele ca zdranganeau acum se aude imepecabil, am facut si reglajele la statie asa cum mi-ai zis tu si e totul ok. Iti multumesc mult si scuze ca am fost mai capcaun Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 nu-i nici o problema,vroam doar sa stii ca tot in topic iti raspund la intrebarile legate de subiect(generale) iar pm-ul e pt chestii ceva mai personaleinca o data bine ca ai reusit Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Acum o alta intrebare Tocmai mi-am cumparat un subwoofer pasiv si vreau sa il conectez la acest amplificator. Cum il pot conecta in locul celor 2 boxe ca sa imi scoata in loc de 2x180w in punte 1x360w in punte? Trag 2 fire de pe bornele + ale statiei care le bag in singurul + de la woofer si 2 fire de - de la statie la - de la sub? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 cati ohmi are noul subwoofer? daca are 4 ohmi,n-ai ce-i face,mai mult de 180w n-ai cum sa bagi in elde conectat,il conectezi in locul unuia dintre difuri,vezi manualul,e explicat acolo(adica o poza )daca are 2 ohmi,poate ar merge sa faci ce ai spus tu daca reusesti sa reglezi ambele amplifuri perfect identic,dar tot exista riscul(mare de altfel) sa bulesti statia(din cauza diverselor inegalitati electrice) Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 este pe 4 ohmi si are 250w.....deci trebuie sa schimb si statia :( nu pot sa cred :( Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 da l-ai testat sa vezi cum merge pe 180w? Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 nu l-am testat dar vreau sa scot maxim din el....am un sub de 100w si nu ma satura doar 100w si ce mi-e 100 ce mi-e 180w iti dai seama ca o sa-i fac o probaa oricum. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 nu conteaza asa de mult watii,cat conteaza SPL-ulun dif care la 1w are 90dB SPL se aude ca unul care are SPL de 93dB,doar ca cel din urma necesita doar 0,5wsper ca n-am gresit la calcule Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum