Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 aha,incep sa inteleg intr-adevar poele sunt reusite acum cu conectarea:pune difuzoarele ezact ca-n manual(figura 6 de la pagina 6)apoi la panoul cu mufe si reglaje(fig 3 de la pag 4) fa asa:pt partea din sspate si partea din fata(care au reglajele la fel) pui butonul de bass pe 0,butonul de x-over pe 80hz hi-pass si la potentiometrul de level reglezi ochiometric sa fie cam pe 1vpentru ambele parti-rear si front faci aceleasi reglajeacum,pt intrarea de semna:trebuie sa conectezi mufele rca de pe partea rear(L si R) intre ele si bagi in ele semnalul de pe un canalapoi conectezi si mufele din partea de front intre ele si bagi in ele semnalul de pe celalat canalasa pui statia in punte,cu diuzoarele conectate ca-n carteacum esti gata de testul statiei,doar ca bassul va fi mai slabut,din cauza butonului pus pe 80hz(dar subul va compensa. daca nu,treci butonul pe 0 si gata)din pacate nu-mi dau seama care e cd-playerul,sa vad ce mufe are si ala pe spate si nici subwooferul Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 acum,pt intrarea de semna:trebuie sa conectezi mufele rca de pe partea rear(L si R) intre ele si bagi in ele semnalul de pe un canalapoi conectezi si mufele din partea de front intre ele si bagi in ele semnalul de pe celalat canalNu prea am inteles aici ce ai vrut sa zici.....eu am intrat dupa cum vezi in poze cu cablu rca de la cdplayer din spate in L si R de la rear.am doar 2 dif de amplificat, cele din spate. Nu sunt bine puse ca in pozele mele? Si apoi cum conectez intre ele mufele de front si semnalul de pe care canal il bag in ele???aaaaa cred ca am inteles....imi trebuie 2 adaptoare cu 2 tati si o mama iar in fiecare mama intra semnalul de la rca-ul de la player iar tatii intra in statie corect???? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 am facut un desen...la sub posibil sa difre in functie de mufe,pune ceva poza cu ele cand potiintrarile de semnal sunt cablurile de la cd-playerda,treaba cu adaptoarele e corecta Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Acum am inteles!!! in sfarsit....maine sunt plecat dupa adaptoare )) Multumesc mult ptr ajutor!!! :multumescsi inca o intrebare...cam pe unde ar fi 1v ?? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 pai daca un capat e 0,1v si altul e 8v-->jumate e 4v;sfert e 2v;1/8 e ~1vdar inainte sa cumperi diverse,pune pozele aferente si cu subul si cd-playerul,ca poate n-ai nevoie de unele,sau ai nvoie de altele..cp :partyman: Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Iata si subwooferulImi trebuie2 adaptoare cu 1 mama si 3 tati problema ar fi ca stiu ca sunt prea scurte si statia mea este pusa invers decat subwooferul si nu o pot intoarce ptr ca e firul de la alimentare prea scurt deci mi-ar trebui ceva mai lung :( vad eu cum fac. Mersi mult inca o data Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 nu cumva e ala pe a carui mufa patrata te-ai enervat? da,deci desenul meu e ok din punctul asta de vedeream cautat dupa cd-player,dar tot n-am inteles daca are 2 rca-uri pe iesire sau 1 singura mufa :(daca are 2,schema merge perfect(dar sa reglezi statia pe 2v,nu unul) si sa dezactivezi din cd-player optiunea de low-pass(sa sa iasa toata muzica prin mufele alea,nu doar bassul)daca are 1 singura mufa,intrarea statiei trebuie conectata la firele care vin de la cd-player la vechile difuzoare din spatea,si inca 1 chestie foarte importanta,ifuzoarele sa nu fie defazate intre ele,adica cumva firele de + si - invresate,ca se aude f aiurea(la fel si cu subul,sa nu fie in antifaza cu statia,daca se aude aiurea vezi daca are un buton ceva de faza,cu pozitiile de 0 grade si 180 grade)cam atat Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 cd player: * Radio MP3 /CD Player * compatibil: CD-R/RW, MP3, WMA, ID3-tag, CD-text * panou frontal detasabil * control volum rotativ si control directional tip joystick * functie ATT cu revenire soft la volumul initial * telecomanda optionala * ceas digital * display cu tub fluorescent (FL), 14 segmente / 8 caractere * control manual dimmer in 2 trepte * tuner radio FM/AM(MW, LW) cu RDS ( * 24 de memorii pentru posturi radio (18FM, 3LW si 3MW) * DAC pe 24 biti * functie mute de tip 0bit * intrare auxiliara pe panoul frontal detasabil * reglaj bass, medii si inalte * functie Bass Boost * filtru Low Pass * o iesire RCA (2v)dar daca pun un adaptor cu un tata si 2 mame in spate la cd player si ie s cu 4 fire rca 2 ptr sub si 2 ptr statie, si alea 2 ptr statie le bag inainte de intrarea in statie in 2 adaptoare cu cate 1 mama si 2 tati fiecare care intra in statie are ceva? Eu zic ca e ok...PS: nu am cum sa conectez intrarea in statie la firele ptr boxele pe spate ptr ca sunt 2 fire simple acolo iar statia are intrare pe rca... Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 specificatiile alea le-am citit sieu,dar inca u stiu daca:aparatul are in spate 2 mufe rca,stereo,o perceh,eun set,cum are si subul,sau doar 1 singura?dar poti sa pui splitterele cu 1 tata si 2 mame in portbagaj,unde ai aparatele de putere,ca sa nu umblii cu atatea fire,e aceelasi lucru Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 in spate cd playerul are la fel ca si sub....2 mufe dalea si anume L si R doar 1 left si doar 1 rightpai si ce am facut cu 1 tata si 2 mame in portbagaj? Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 oky, hai ca vad ce rezolv maine si te anunt ce am reusit sa fac....mersi inca o data, o seara placuta ca imi cad ochii pe tst Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Am rezolvat Am cumparat 2 splitere cu 1 tata si 2 mame pe care le-am conectat la iesirea playerului si in mamele spliterelor am bagat cablu care se duce pana in spate la statie unde am bagat 2 splitere cu 2 tati si 2 mame pe care le-am conectat la statie ca si in poza si in celalalt spliter de la cd player am conecatat cablu care se duce spre subwoofer Nu se aude bine cu setarile care mi-ai zis tu sa le fac, adica bat prea tare basii in boxe si am optat ptr alt sunet se aude f bine pana pe la 23 iar daca cresc volumul incepe sa zdrangane ceva prin spate si nu pre stiu ce e multumesc inca odata ptr ajutor! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 ok,e bine ca merge setarile le faci cum iti suna tie mai bine,eu am incercat sa-ti dau doar un punct de plecaredar opserv ca la statie n-ai conectat firele ca-n desenul meu..ci cam pe dos,si asta poate fi o cauza pt sunetul aiurea(sa nu mai zic ca poate avea influente negative asupra difuzoarelor)si vezi cu defazarile aleae normal sa zdrangane anumite chestii la volum mare,alea trebuie fixate ca sa nu se audacp inca o data Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Dap se aude destul de bine am scos niste plastice care astupau boxele originale si acum ajung cu volumul pe la 30 si se aude foarte bine....da am pus minusul de la o boxa la minusul celelaltei boxe, din greseala cand mai cobor pe jos o rezolv si pe asta se aude chiar f ok, iar tweeterele le-am legat la iesirea de la boxele din spate care stateau izolate . Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 e bine :Ddar totusi pune cablurile ca la carte,ca altfel intra curent continuu in difuzoare,crede-ma ca stiu ce zic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum