Dr.L Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 dar cu cablurile direct in statie merge?cablurile care veneau de la subw la statie sunt ok?incearca sa bagi splitterele in statie si apoi vii cu cablurile la subw Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Nu vine nici un cablu de la subw la statie. Am un cablu RCA care vine din spate de la cdplayer si care momentan intra in statie, care statia alimenteaza 2 boxe.Subwooferul este activ nu are nevoie de statie.Eu vreau ca acel cablu rca care vine de la cdplayer si intra in statie sa il pot prelungii sa il introduc si in subwooferul activ. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 pai foloseste mufele aleaaici eu vorbesc doar de cabluri de semnalcd-playerul are iesire stereo,de semnal,sau doar pt sub?subul ce intrari are? 2 mufe rca,ca si statia?n-ar strica niste poze Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 da si sub are tot 2 mufe rca, cdplayerul are iesire doar ptr sub. O sa fac maine niste poze si le atasez sa se inteleaga mai bine Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 aha,gata,am intelesdeci la iesirea din cd-player poti conecta doar subul,dca conectezi statia,n-o sa se auda decat niste bas-->prin urmare nu merge sa le conectezi pe acelasi firstatia trebuie s-o conectezi la iesiriile cd-playerului pt difuzoare,cel mai probabil statia are intrari speciale si pt asa cevadupa poze iti explic mai exact Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 ce player ai? Marca si model? Ma indoiesc ca ai iesire stereo doar de frecventa joasa. Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Deci statia este asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... T/GTA_460/ si nu are decat 2 intrari RCA (2 - si 2 +), iar cd playerul este cel de aici http://www.compari.ro/playere-auto-c361 ... 07958.html. Nu am cum sa leg statia la boxe ptr ca intrarile in ea sunt pe RCA :( Firele de la boxele spate nu le mai folosesc, acum sunt izolate, ptr ca sistemul de boxe de pe spate il amplific de la statie. O sa atasez si poze si sa-mi spuneti si daca am legat bine difuzoarele la statie in punte. Poze le vin mai pe seara Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 la specificatiile statiei apare: nivel semnal intrare: 0,1 - 8Vdeci merge sa folosesti semnalul ce vine pe firele catre boxe de la casetofon(cele care acum sunt izolate) Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Pai si cum leg eu firele de la boxe la statie?? ca statia are doar intrari rca Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 pune pozele alea intai...si citeste manualul statiei si al playerului(ar trebui sa le gasesti online) Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 pozele le-am facut dar de pus o sa le pun diseara pe la 8 momentan nu am cablu de date la mine am atasat si manualul statieiPS: In figra nr 6 (ultima figura) conectarea in puntre (bridge mode) reprezinta doar cele 4 iesiri DIN PARTEA DE SUS? Eu am legat difuzoarele la iesirile de sus mai pe inteles, la iesirile din dreptul REAR. Este corecta legarea in punte, adica ma refer daca acea este legarea in punte? Daca nu este corect, atunci cum pot sa leg cele doua difuzoare, adica unde sa le leg ca sa pot obtine 2x180w??am atasat si o poza print screen cum am legat cele 2 difuzoare de pe spate si as vrea sa imi ziceti daca sunt ok legate adica ptr 2x180w sau trebuiau legate fix ca in fig 6 o boxa conectata la randul de sus si una la randul de jos.iesirile trec intai prin crossovere si pe urma in crossovere sunt conectate boxele sper ca nu e rau Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Primele poze...sunt f nereusite facute cu tel, voi face altele cam peste vreo 2 ore cu un aparat bun Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 :cry: incearca sa faci pozele ca cele din manual,ca din ce ai facut u se intelege ca ai fire conecate la borne,dar atat :cry: cei care-ti raspund nu-s acolo sa vada ce vezi u,d-aia trebuie pozeeventual fa-le si cu macro activat sa se vada si scrisulsi fa-le pe ziuanu te critic,incerc doar sa te indrum Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Pai spatele statiei este ca si in poza unde am desenat eu cum am legat boxele atat nimic mai mult. Nu prea am cum sa mai ajung sa fotografiez sa se vada tot ptr ca ar insemna sa deconectez iar statia de la fire, sa scot sub ptr a scoate statia din portbagaj sa-i fac pozele respective. am mai incercat sa fac 2 poze acum seara, nu's cine stie ce. Dar poza de mai sus din manual este identica cu statia. Am cele 8 borne ca si in poza, 2 sigurante si bornele ptr curent, masa, remote. Iar pe partea opusa intrarire ptr rca si niste setari ptr sunet.Stai lin ca inteleg ce vrei sa zici nu am dc sa ma supar si mersi mult ca incerci sa ma ajuti :)Mai jos sunt pozele Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Iata si pozele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum