Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este vreo problema daca.....

alexxutzu

Postări Recomandate

Avand un amplif activ , mi-am cumparat o statie ptr a amplifica 2 boxe pe spate. Vreau sa va intreb daca este vreo problema daca am decupat firul rosu de alimentare inainte de capatul lui si l-am conectat la subwooferul activ si capatul firului l-am conectat la statie. Se poate intampla ceva sau este ok? Alta solutie nu am gasit sa le amplific pe amandoua cu un singur cablu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexxutzu

31

• Dr.L

20

• ionut20

4

• ddeliciu

2

Top autori în acest subiect

mai trageai un fir de pe borna la baterie !problema e daca consuma mult subwooferu tau,la varfuri ai sanse sa ti se inchida casetofonul sau sa iti palpaie, daca nu-i puternic merge asa !Si iarasi daca e puternic poate sa iti moara aman2 si casetofonul si subwooferul de la varfuri !Bafta

Link spre comentariu

Pai este f gros dar izolat nu este accolo ptr ca acea bucatica fara cauciuc pe ea este prinsa in acea clapa de prindere a cablului, de la subwoofer :d Aveam emotii nu stiam daca este ok :) Subwooferul activ are 100w iar statia o folosesc la 2x180 in punte.

Link spre comentariu

eu am crezut ca ai coectat subwoferul innainte de casetofon pe aceasi alimentare,a m citit rau !Pai daca e asa si e gros firu nu e nici o problema !Pai acolo unde ai decupat cablaju da cu banda izoler ca in caz ca se atinge cu caroseria prin portbagaj sa nu iti ia foc masina !Mai face fatza subwooferu daca are 100w si boxele de pe spate 180 w ;))?sau il tii ca sa ai o cutie acolo ?Bafta !

Link spre comentariu

Pai face fata, pe spate am niste new edge 213 dar subwooferul ramane subwoofer :da . Dupa o munca de la 14 la 19 in sf am reusit sa le instalez pe toate :) Pai este f gros dar izolat nu este accolo ptr ca acea bucatica fara cauciuc pe ea este prinsa in acea clapa de prindere a cablului, de la subwoofer :d Aveam emotii nu stiam daca este ok :) Va multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu

Mai am o intrebare, Se poate sa se strice cd playerul daca am conectat si subwooferul si statia pe 1 singura iesire cu niste splitere? Va intreb ptr ca ieri dupa ce le-am conectat pe amandoua bineinteles ptr subwoofer nu am avut niste cabluri prea bune, am avut niste rca-uri obisnuite de casa, incepuse sa bata aiurea bassul in sub, parca se blocase, poate sa fie de la cabluri? Am o siguranta de 60A pe firul de alimentare de statie si subwoofer, trebuie sa o schimb cu una mai mica? Mi-a zis cineva ca daca siguranta este mai mica riscul de a lua foc este si el mai mic, este adevarat?

Link spre comentariu

o instalatie corect realizata nu ia foc. Siguranta o pui pentru a fi sigur ca daca faci tu scurt accidental, nu se intampla decat o flama mica si o siguranta arsa, iar daca statia se defecteaza, iarasi te alegi doar cu o siguranta arsa. Statiile tale au sigurante pe ele, de cat sunt. Daca sunt de 30A la fiecare, sau de 30 si de 20, poti pune linistit o siguranta generala langa baterie de 50 sau 60 de A. Cablul trebuie sa fie suficient de gros, si cu izolatie de buna calitate.Foloseste splitere RCA speciale de buna calitate pentru a conecta o sursa de semnal la 2 statii in auto. Se gasesc la toti cei care vand aparatura auto sau conectica.

Link spre comentariu

Pai nu stiu exact de cat sunt sigurantele de la statie si sub. Spliter am luat dar problema e ca nu imi incape in spatele cd playerului, adica sta pleyerul iesit in afara, imi trebuie spliter gen cablu scurt ptr ca mufa nu imi incape:( am cautat azi la magazinele de electronice si nu am gasit decat mufe....o sa mai caut.

Link spre comentariu

NU merge...:( mufa este doar de intrare, nu are cum sa si iasa din ea decat daca il pui la o sursa de iesire nu de intrare cum e sub. activ....imi tebuie in continuare splitere dar gen cablu cu un tata si 2 mame :(

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări