Vizitator FLORIAN Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 am un difuzor no name la care nu stiu parametrii.am facut o incinta pentru sub de 36 l volum interior,br,la care am pus un tub de 75 mm diam interior,lung de 150 mm.incinta este capitonata in interior cu burete.totusi imi pare ca nu "bubuie"cum ar trebui.am incercat sa mai pun un tub in plus,la aceleasi dimensiuni si parca e o idee mai bine.totusi,as vrea sa aflu daca se poate acorda incinta cumva la 45 hz prin calcul. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Prin calcul se poate acorda doar daca se stiu parametrii TS, sau daca esti dispus sa ii masori(eu pt difuri din astea no-name nu m-as mobiliza sa fac asa ceva). A, si basul nu trebuie sa bubuie, huruie sau mai stiu eu ce alte efecte sa aiba. Link spre comentariu
Vizitator FLORIAN Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 OK,MULTUMESC PENTRU RASPUNS Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 36L cu 75x150 vine acord la ~42-43hz.Daca mai pui inca una urca spre 59-60hzProbelema e ca nu stii nimic despre dif si nu stii cum se potriveste cu cutia,din pacate.Daca mai e si dala chinezesc ieftin nu prea ai cum sa scoti subbas din el.ORi are motoru prost ori fs mareMai vroia sa faca cineva cu ydd200 si dupa un timp sa afle ca are fs la 58 De obicei cele din piata nu prea sunt bune pt nimic,mai ales la contruit incinte cu ele.Nici nu urca nici nu coboara si suna si prost.F rare exceptiile,eu nu am intalnit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum