Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor reparatie placa de baza laptop

madkat

Postări Recomandate

Am facut rost de un laptop ibm t41 in stare absolut excelenta, cu o singura problema (diagnosticata datorita forumurilor de profil din US) - procesorul grafic "dezlipit" - mai precis una sau mai multe "bilute" nu fac contact uneori

l-am rezolvat temporar presand procesorul de placa de baza - si macar mi-am dat seama ca asta e buba

acum as vrea sa il fac "definitiv" - si am ambitia sa il fac singur ;) - pentru ca decat s ail depanez la vreun service mai bine il dezmembrez si il vand pe componente

metode ar fi doua - statie de aer cald (cred) - ceea ce nu am, si pentru atata nu merita sa imi cumpar

pistol de aer cald (foen pe steroizi) si termometru IR sau o termocupla ceva - care sa stie pana la 250grade celsius

in prima varianta - cine imi poate face acest bine (cu statia) contra niste beri evident - ca e operatie de 10min...

a doua varianta - poate cineva sa imi imprumute pentru doua ore aceste doua "dracii" ?

multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări