Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

localizarea unei masini

Vizitator bazuca

Postări Recomandate

Vizitator bazuca

M-ar interesa cum poate fi aflata locatia in care se afla o masina in orice moment ( ex: ptr o firma de inchirieri auto ). M-am gandit la un sistem GPS , dar nu prea stiu modalitatea prin care GPS-ul ar putea sa transmita coordonatele spre "baza". Primesc cu bucurie orice sugestie, link, indrumare ..........

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Abram Burel

1

• ddeliciu

1

• ssilvviu

1

• marinescug

1

Vizitator bazuca

Eu as vrea sa fac programul ( soft-ul ) care sa interpreteze coordonatele transmise de GPS si sa arate locatia unde se afla masina pe o pagina web:D M-ar ajuta fosrte mult niste indrumari in acest semn... (vreu sa invat dar nu stiu de unde sa incep).

Link spre comentariu

stiu de cand lucra cumnatmiu la Rompak ca agent vanzari avea masina urmarita prin GPS, si mai stiu ca acolo in dispozitivu respectiv avea o cartela orange !defci fara bani nu iese !Bafta !

Link spre comentariu

De exemplu de aici : http://www8.garmin.com/solutions/commercial/faq.jsp

Fara $ e clar ca nu se poate , pentru ca trebuie un sistem de transmisie a datelor de la GPS la sitsemul receptor.

Cauta si vezi pe masinile de la SMURD si MIRA ca au un sitem de urmarire implementat altfel. Este faortye posibil ca si o parte din vehiculele RATB sa fie dotale cu asa ceva: Una bucat statie de emisie receptie care transmite in coduri neaudibile pozitia in momentul incare intra in emisie posesorul sau la interogare.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

@bazuca sistemele de pozitionare si localizare prin GPS se bazeaza pe un abonament platit suma respectiva mergand la cei care administreaza sistemul de sateliti de geopozitionare globala asa ca fara sa te introduca ei in baza lor de date ca element supravegheat nu o sa ai acces la serviciul respectiv.Ce este pasiv fara plata sunt sistemele de receptie GPS care-ti furnizeaza datele despre pozitia ta in momentul respectiv

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări