aschiuta Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Calde salutari tuturor.Un BOSCH Logixx 9 a fost alimentat din greseala la 380Vca. Sursa si sistemul electromagnetic de blocare a hubloului s-au stricat.Sursa am reparat-o, functioneaza normal dar sistemul de blocare hublou este comandat de microcontroler printr-un circuit ca cel din atasament.Toate piesele sunt SMD. Problema este ca nu am gasit unde am cautat ce fel de tranzistor este W 19. Daca are cineva cunostinta de acest tranzistor sau o foaie de catalog va rog mult sa ma ajutati. Va multumesc mult. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Poate te ajuta acest datasheet.Bafta. Link spre comentariu
aschiuta Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Pentru MoshuLeoVa multumesc pentru catalogul trimis dar tranzistorul de pe placa mea este in capsula SOT-23 cu trei pini. Pare a fi un PNP dupa emiterul legat la +12V dar nu stiu daca este bipolar normal sau are rezistente incorporate. Astept in continuare ajutor. Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum