vidry Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Salut am nevoie de 2 scheme electronice emitator respectiv receptor 433 MHz cu componente SMD.p.s. si va rog nu-mi spuneti ca se gasesc la magazin ,ca stiu ca sunt ...dar vreau sa le fac eu. Link spre comentariu
vidry Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Nu are nimeni o schema modul Emitator/Receptor sau daca stie cineva pe ceva site...eu am cautat si nu am gasit...fac o bere Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 P?i întreab? ?i tu la sec?iunea de radioamatori. Link spre comentariu
ssilvviu Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Pentru testat chei auto, as avea nevoie de o schema de receptor in 433Mhz care sa aprinda un led cand detecteaza semnal. Link spre comentariu
former_Alfred Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Nu prea merită să le construieşti tu, în zilele noastre se folosesc integrate specializate, cum e MAX 1473 de la Maxim: http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/MAX1473.pdf sau TDA 5150 de la Infineon (fosta Siemens Semiconductor) http://www.infineon.com/dgdl/TDA5150_DS ... f259a44fee Oricum, dacă ţii neapărat, pe site-urile firmelor producătoare de circuite integrate specializate sau chiar pe Google poţi căuta după "433 mhz transmitter schematics" sau "433 mhz receiver schematics". Sunt o mulţime de firme care produc astfel de integrate, iar firmele care produc module emiţătoare sau receptoare sunt şi mai multe. Link spre comentariu
ssilvviu Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Multumesc frumos! Nu tin neaparat sa il fac eu, lenea e mare..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum