technomate Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Cei care au asculat aceste boxe ii rog sa faca un review la ele .Doresc sa cheltuiesc in jur de 800-900 Ron pentru achizitionarea unor incinte care sa reproduca cat mai realistic undele sonore eventual sa le pot folosi si la o petrecere . Au aproximativ acelasi pret dar nu stiu cum se aud fiecare .Va multumesc. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Le-am ascultat pe amnadoua(am si avut Wharfedale) ce pot sa iti zic este ca br2 se aud ceva mai metalic si mai rece, foarte bune pe rock, pe cand Wharfedale se aud mai moale si mai cald, mai bune pt jazz. Cu toate astea, consider Br2 un pic mai bune. Eu zic sa te duci sa le asculti inainte de a le cumpara. Link spre comentariu
technomate Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Le-am ascultat pe amnadoua(am si avut Wharfedale) ce pot sa iti zic este ca br2 se aud ceva mai metalic si mai rece, foarte bune pe rock, pe cand Wharfedale se aud mai moale si mai cald, mai bune pt jazz. Cu toate astea, consider Br2 un pic mai bune. Eu zic sa te duci sa le asculti inainte de a le cumpara.Imi place sa ascult muzica clasica ,muzica de film, muzica anilor 80 , floyd ,house ,rock ,etc .Stiu ca parerea ta e subiectiva dar spune-mi te rog de ce consideri Br2 un pic mai bune ,sunt doar curios.Eu inca nu am auzit nici una . Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Daca se pune problema alegerii intre cele doua si la genul de muzica ascultat, Wharfedale este net mai bun! Chiar daca amandoua sunt produse prin China, amandoua sunt entry level, W se potriveste mai bine. evident ca e bine sa le asculti, poate ai alta parere. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 E adevarat ca s-ar potrivi mai bine Wharfedale, dar, dupa parerea mea sunt cam prea lesinate. La inceput s-ar putea sa iti placa mai mult dar dupa o vreme.... E adevarat, amandoua sunt entry-level, si nu prea ai ce mare diferentiere sa faci intre ele, cel mai bine e sa te duci la showroom si sa le asculti pe muzica ta preferata(eventual te cari dupa tine cu ampliful tau). Link spre comentariu
technomate Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Si acum problema cea adevarata .. :)Unde pot face asta in moldova ? sau in/pe langa Iasi ? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Asta nu stiu, apropo, pe ce amplificator si cu ce sursa vor canta? Link spre comentariu
technomate Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Nu ma intereseaza decat sa le vad ,sa le ascult macar 1-2 minute pe orice sursa si amplif (am eu niste melodii cu care fac testele,mp3-uri la 320 kbps si cateva flacuri) dar am si amplificator de 2* 150 si pc cu sb se . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum