ph3e4r Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 ~750 clienti cablare structurata,ip-uri alocate cu dhcp,merge foarte prost reteaua,sunt varfuri cand merge bine cand nu merge. ceva idei?banuiesc ca sunt ceva virusi dar am un lapsus in privinta modului de verificare a teoriei mele. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Sa nu ai vre-un bottleneck pe un segment de retea. Incearca cu niste "banale" pinguri pe calculatoare din diferite segmente de retea. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 DHCP sucks (in afara unei firme cu masini de birotica pura...) Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 DHCP dupa mac e o idee si mai buna ,dar,desigur,mai greu de aplicat Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 ~750 clienti cablare structurata,ip-uri alocate cu dhcp,merge foarte prost reteaua,sunt varfuri cand merge bine cand nu merge. ceva idei?banuiesc ca sunt ceva virusi dar am un lapsus in privinta modului de verificare a teoriei mele.... f? ?i tu o scanare, ?i vezi ce clien?i ai loga?i în momentele cu pricina...apoi, faci scanuri periodice, dup? mac... eu presimt un windows cu ceva spyware/backdoor/ceva_de_genu... e manifestarea tipic?... mai ales dac? se aloc? banda în mod dinamic... Link spre comentariu
cniky Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 fara switch`uri cu management nu scapi de "belea". macar cateva in punctele strategice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum