MifTy Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 si in schema aia unde dracu' am zis ca tre' conectata sarcina, turcilor???intre cele 2 tensiuni simetrice, sau intre masa si fiecare tensiune???? :cry: Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 http://www.play-hookey.com/ac_theory/ps ... liers.html Cred ca nu esti retardat si poti sa observi singur . Ori e dublor , ori da doua tensiuni simetrice , nimeni nu a zis ca asa cum te-ai gandit tu e dublor , ci numai ca poate fi folosit si ca dublor de tensiune ( de fapt pentru asta e cel mai des folosit ) . Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 si in schema aia unde dracu' am zis ca tre' conectata sarcina, turcilor??? intre cele 2 tensiuni simetrice, sau intre masa si fiecare tensiune???? :cry: am senzatia ca e altii mai surzi ca mine!!!! Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 cirip, zi ceva, save me, pleeeeeeaseeeeee!!!! Un cub mic si verde este o sfera mare si rosie pliata.Azi vazut de ieri e maine.Deci depinde din ce unghi privesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum