Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Revreb pe tuburi pt chitara

Vizitator

Postări Recomandate

Posted ImagePlecind de la aceasta clasica schema de reverb realizat de fender in ani "60 voi realiza si eu unul putin diferit (personalizat) in cea ce priveste aspect exterior iar ca schema alimentarea va avea o punte cu 4 diode filamente del pre in curent continuu idea e de a ameliora ceva in privinta zgomotului de retea,fond ...etc di fericire am gasit finala 6K6 originala din USA trafo iesire o replica fidela de la hammond din canada si...ce de ce nu chiar o lampa 12AT7 originala fender asta da bafta........probleme? mm trafo de retea 230/240/6,3 de construit sasiu ....
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blue

1

Top autori în acest subiect

Frumos lucrat, eleganta retro, dar spune-mi te rog care este rationamentul dispunerii tuburilor intr-o forma atat de ciudata...

Posted Image problema de montaj......faza care o vezi acum(inca de completat) vine sus transformatoarele lateral inauntru lampile atirna in jos si am acces usor la montaj desfacind doar retro din lemn ..........(ocupind si spatiu mai puzin disipa caldura mai bine)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări