Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator casti si preamplificator de linie

Dj_Dog

Postări Recomandate

Domnule Blue!! Tot respectul! dar e vorba de un amplificator de casti....Hai sa nu exageram si sa nu ii descurajam pe cei ce vor sa faca asa ceva..... Te vor crede deci te rog sa le spui ceva corect.Stima S

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

7

• Dj_Dog

5

• Kosmin

3

• blue

3

Top autori în acest subiect

D-le Misa, nu am intentionat sa descurajez si nici sa dezinformez pe nimeni ,doar am atras atentia ca pt distorsiuni reduse pe o impendanta de 32 ohm este nevoie nu de o putere debitata mare ci de un transfer corect, ori aceasta se poate face cu un repetor sau cu SEPP dar amindoua configuratii necesita tuburi cu rezist. interna mica .Sigur ca si triodele de putere medie sint bune ,dar THD si TID vor fi mai mari asa ca depinde de pretentia fiecaruia ...

Link spre comentariu

Tot respectul domnule Blue! Ma bucur ca mi-ai raspuns. Ai dreptate. Dar de ce sa nu forjam uneori lampile? Nu e chiar asa de critic totul, mai ales cind e vorba de puteri mici. Hai sa ne mai si jucam cu ele. Oricum, nimic nu e "ca la carte".

Link spre comentariu

OK si cu schema de amplif de casti ce facem? Pe bune eu as incepe o schema de genul cea de pe lumeatuburilor, cu ce lampi am. As cere parerea celor de aici daca am vreo problema. Trebuie inceput lucrul - altfel nici nu sti ce sa intrebi! Incepe odata! Succes!Misa cu S

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări