mișa Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Domnule Blue!! Tot respectul! dar e vorba de un amplificator de casti....Hai sa nu exageram si sa nu ii descurajam pe cei ce vor sa faca asa ceva..... Te vor crede deci te rog sa le spui ceva corect.Stima S Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 D-le Misa, nu am intentionat sa descurajez si nici sa dezinformez pe nimeni ,doar am atras atentia ca pt distorsiuni reduse pe o impendanta de 32 ohm este nevoie nu de o putere debitata mare ci de un transfer corect, ori aceasta se poate face cu un repetor sau cu SEPP dar amindoua configuratii necesita tuburi cu rezist. interna mica .Sigur ca si triodele de putere medie sint bune ,dar THD si TID vor fi mai mari asa ca depinde de pretentia fiecaruia ... Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Tot respectul domnule Blue! Ma bucur ca mi-ai raspuns. Ai dreptate. Dar de ce sa nu forjam uneori lampile? Nu e chiar asa de critic totul, mai ales cind e vorba de puteri mici. Hai sa ne mai si jucam cu ele. Oricum, nimic nu e "ca la carte". Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Ar fi si plictisitor ca totul sa fie ca la carte, uneori este amuzant si ceva pe langa... Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 OK si cu schema de amplif de casti ce facem? Pe bune eu as incepe o schema de genul cea de pe lumeatuburilor, cu ce lampi am. As cere parerea celor de aici daca am vreo problema. Trebuie inceput lucrul - altfel nici nu sti ce sa intrebi! Incepe odata! Succes!Misa cu S Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Putin pe linga: scrie pe tuburile de aici: http://www.illuwatar.se/project_pages/tube_headphone/headphone.htm ''Made in Chian''. Link spre comentariu
bogdanbita Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Election Tube Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Putin pe linga: scrie pe tuburile de aici: http://www.illuwatar.se/project_pages/tube_headphone/headphone.htm ''Made in Chian''. Super! Nu am observat! Ha Ha. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Mai am, ca are balta peste: Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 gata cu offtopicul!!! hai sa-l ajutam pe dog la amp sau daca nu putem, atunci sa ne abtinem! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum