Yo4You Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Sper sa nu fiu carcotas dar de ca sa nu facem si meniu limba romana engleza franceza , memorii presetate pentru anumite temperaturi etc sa fie mult mai complicat. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Meniu...ce meniu? Va fi ceva universal, iti va indica temperatura iar pe butoane pui hup/down.Cat priveste partea de butoane pentru temperatura presetata se pare ca lumea nu e de acord, si eu am sugerat asta pentru ca era mai comod fiind digitala.Nici partea de reglare a temperaturii cu encoder vad ca nu prea prinde, desi era o chestie super smechera, parerea mea Link spre comentariu
terente Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Sunt in totalitate de acord cu Blind.Spre deosebire de altii care vin si critica cineva de pe acest topic incearca sa faca ceva.Ei vedeti atitudinea asta nu e buna.Dupa cum am mai zis eu ma ofer sa fac testele ,intre timp am facut rost si de un display de nokia 3410 , celelalte piese posibile le am prin sertare.Il asteptam pe sofian cu schema completa si cu softul.Stima Gafincu Adrian Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Doua butoane pentru reglarea fina a temperaturii si 3 butoane cu temperaturi prestabilite au statiile de lipit " civilizate ".Dupa parerea mea nu are rost sa se foloseasca un encoder , nici nu stiu daca sunt destul de rezistente si trainice astea ieftine , in aplicatia asta va avea un regim greu , nu e ca si cum o domnisoara ar regla volumul la o combina muzicala.PS. Repetorul ( bufferul ) facut cu al doilea operational , ce rost are ? Mie mi se pare ca e in plus . Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Avand in vedere ca mai toate casetofoanele auto au volumul cu encoder (al meu are si a fost abuzat la greu atat de anteriorii proprietari cat si de mine) eu spun ca va tine fara probleme. Daca tata, care lucreaza pe o freza mai mare decat iti poti imagina, poate sa foloseasca fara probleme un encoder...daca unchi-miu, care a facut mai toate slujbele posibile in domeniul prelucrarilor mecanice iar acum lucreaza intr-un service auto (iar pentru o perioada a lucrat si in constructii) poate folosi un encoder fara sa il strice...tu de ce n-ai putea? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Nu-i vorba ca n-as putea folosi , eu folosesc encodere , dar nu consider ca e nevoie la o statie de lipit de asa ceva si am indoieli in privinta modelelor foarte ieftine . Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 pe multe chestii industriale se folosesc encodere,si asta ar fi o metoda foarte comoda de reglaj temperatura.si sunt destul de ieftine si usor de montat pe panoul frontal. Link spre comentariu
terente Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Ceva noutati ? Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Donez display de Nokia 3310 pentru acest proiect ! Ar fi foarte interesant de realizat. Felicitari initiatorului, incurajari realizatorilor ! Link spre comentariu
terente Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Fratello multumim pentru donatie , eu am stabilit ca am sa realizez practic , dupa ce se va pune la punct schema si se va face softul , bine inteles sa imi programeze sofian un microcontroler.Sa speram ca asta se va intampla cat de curand Si eu sunt nerabdator sa vad ce va iesii la final.Eu am facut rost de dysplay de 3410 cam tot aceiasi treaba este.Stima Gafincu Adrian Link spre comentariu
cosmin_h Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 si eu sunt interesat de jucarie Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 vedeti ca display-urile de 3310 si 3410 nu sunt identice difera numarul de pixeli. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Cel de 34 are rezolutie mai mare din cate stiu Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 io am 2 alb/negre, unul dintr-un lg, altul dintr-un alcatel onetouch...ma rup demult sa le gasesc datasheetul, dar pauza, asa ca... are careva idee?? Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 @Terente : mentin declaratia referitoare la donarea displayului, dar...transportul acestuia pe ruta Ploiesti-Suceava costa mai mult decit afisajul in sine !!!! Solutii ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum