EmyRulz Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Se foloseste ca sa protejeze cuprul de oxidare si mai ajuta si la lipit(contine colofoniu). Link spre comentariu
ALEKS Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Aia e ce-mi trebuie! Multumesc, sofian. ALEKS Link spre comentariu
claudio Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Se foloseste ca sa protejeze cuprul de oxidare si mai ajuta si la lipit(contine colofoniu).deci se foloseste chiar inainte de lipirea pieselor sau dupa? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Si inainte si dupa, cind vrei. Link spre comentariu
adynis Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 E acelasi lucru cu Plastik 70 ? PS. din cate vad flux acesta exista si aici: http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=24402 si probabil si la alte magazinase de pe maica domnului. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Nu e aceelasi lucru, Plastik 70 nu contine colofoniu si cred ca trebuie sa iti faci soldermask daca vrei sa il aplici. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Pai daca SK 10 contine colofoniu, de ce nu merge cu solutie de saciz in alcool??? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Sigur ca merge, dar nu e "modern". Plus de asta solutia de sacaz in alcool nu cred ca protejeaza la fel de bine. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Sigur ca merge, dar nu e "modern". Plus de asta solutia de sacaz in alcool nu cred ca protejeaza la fel de bine.protejeaza foarte bine, dar nu este in spray deci nu e pulverizat uniform si in toate asperitatile placii. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 ca sa dati frumos cu sacaz dizolvat( eu dizolv in acool izopropilic sau diluant) pe cablaje, luati o surubelnita micutza si pe varful ei infresurati putina vata, cat sa o acopere. apoi inmuiati vata in sacazul dizolvat si dati usor pe cablaj, in felul asta nu ramane nici o urma si in plus cablajul va arata excelent. Lipiturile se vor face mult mai bine si nici nu va mai oxida cuprul in timp.un exemplu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum