Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer activ pe auto

Vizitator departe

Postări Recomandate

Vizitator departe

Buna ziua,Am intrebari care chiar nu le gasesc raspunsul..poate ma puteti ajuta voi..Am cumparat un subwoofer activ de la Altex,de 60 w firma Eltax..acum nu stiu cat de bun o fi..dar vreau sa realizez ceea ce mi-am propus cu el,doresc sa-l pun pe masina,am un opel corsa in 2 usi...si am avut un casetofon de opel ..acum am schimbat cu un JVC, model cu usb si aux,dar fara mufa ptr subwoofer separata..iesirea aia...nu o am :cry: Mi s-a spus de catre alti "priceputi"ca sa trag un fir de la boxele de pe spate si sa bag in linia de intrare in subwoofer,acesta avand doar o intrare pe RCA,mono.Acum..nu stiu cum sa fac...e clar ca trebuie sa alimentez subwooferul la 220w,imi voi lua un invertor,imi puteti recomanda o firma,ceva specificatii ptr acel invertor si apoi cum conectez firele de la bozele de pe spate sa scoata sunet in subwoofer fara sa-mi busesc cd playerul auto?Va rog cat se poate de detaliat,nu le am cu electronica,la PC-uri da..dar la auto nu:(Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

3

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sincer, nu te inteleg. De ce ti-ai luat subwoofer de casa si vrei sa il pui in masina??? Si nu mai inteleg inca o chestie, cum adica playerul JVC are subwoofer si totusi nu are iesirea?

Link spre comentariu

cd-playerul are intrare usb si n-are iesire de sub

@departe-oricum,mai bine renunta la ideea cu un sub de casa in masina icon_hang ,te complici extrem de mult si cel mai probabil va iesi si aiurea

Link spre comentariu

cd-playerul are intrare usb si n-are iesire de sub

ooops, probleme cu vedera :nebunrau:

@departe

Oricum, cu atat mai mult, de l-ai mai luat daca nu are iesire de sub(din moment ce vroiai sub)?

Plus de asta, firma eltax produce numai junghiuri si mai mult decat atat, un sub de casa nu e gandit sa functioneze intr-un volum atat de mic, oricum va iesi o varza.

Link spre comentariu
Vizitator departe

Deci...in magazinul unde lucrez,acest subwoofer eltax stift cum se zice mai nou...de parca nu tot un bass se aude prin el...l-am cumparat deoarece avea 50% reducere,pe atunci,acu un an, nu aveam nici masina si nici cd player cu usbapoi mi-am luat masina,avea un casetofon de kkt,l-am schimbat cu unul JVC, care avea intrare usb,dar nu m-am uitat daca are si iesire separata pentru subwoofer,nu ma interesa atunci,cautam ceva cu cat mai multe intrari si la un pretz ok,eu zic ca 3 mil nou e ok.acuma ca le am pe toate,chiar nu se poate face nimik?MP3 Playerul e asta cu caracteristicile CD/MP3 Player conector USB pe panoul frontal intrare auxiliara frontala panou frontal detasabil culoare panou frontal: negru iluminare: rosu putere: 4x50W Max convertor DAC pe 24 biti Direct Track Access (1-12) tasta ATT intrare muting telefon conector ISOapoi subwooferul e de casa..ok..am inteles...deci acum ce pot face?il arunc?si imi iau unul auto?cum se face legatura cu mp3 playerul?

Link spre comentariu
Vizitator departe

Convertor oricum trebuie sa-mi iau am gasit cu 900 mii de la well,oare is bune?l-a folosit un prieten cand a fost plecat cu autocarul..ptr laptop..spunea ca merge bine...si vreau sa am ca pe viitor o sa-mi iau si laptop..ok..oferiti-mi voi o solutie mai buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări