Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare orga de lumini

Vizitator iully86

Postări Recomandate

nu chiar singuriiorga asta cum face??? lumineaza dupa muzica sau cum?? vreau sa-mi fac si eu una si sunt paralel la orgi :nas:

scheme de orgi de lumini :http://www.niqro.3x.ro/orga/orga.htm

Scuze ca ma repet.... puteti va rog sa postati o schema cu modificarea care trebuie facuta pentru a pune becuri electrice la 220V?

A mai fost data modificarea si intr-o revista RET .
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• adicontakt

3

• cirip

2

• paul14

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator mateiuli

Am si eu nevoie de o schema de orga de lumini pe 220v. Preferabil pe 3 canale.Am mai facut una pe leduri, cate 3 pe canal, dar nu lumineaza destul de puternic. As vrea ceva mai mare, 220V, cu niste becuri de discoteca.Nu cred ca se merita sa o modific, sa-i pun niste triaci ceva. Prefer sa fac una de la capat si caut o schema functionala.Multumesc anticipat.PS: Sunt incepator :P

Link spre comentariu

Am si eu nevoie de o schema de orga de lumini pe 220v. Preferabil pe 3 canale.Am mai facut una pe leduri, cate 3 pe canal, dar nu lumineaza destul de puternic. As vrea ceva mai mare, 220V, cu niste becuri de discoteca.

Uite aici in acest topic viewtopic.php?f=205&t=53962 schema, cablajul si alte detalii din timpul realizarii.Am construit-o si pot spune ca merge super.Ai 4 canale, joase, medii, inalte, pauza [se aprinde in pauzele muzicale].Daca te incurci, da-mi un PM.Numai bine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări