vio2007 Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 nu chiar singuriiorga asta cum face??? lumineaza dupa muzica sau cum?? vreau sa-mi fac si eu una si sunt paralel la orgi scheme de orgi de lumini :http://www.niqro.3x.ro/orga/orga.htmScuze ca ma repet.... puteti va rog sa postati o schema cu modificarea care trebuie facuta pentru a pune becuri electrice la 220V?A mai fost data modificarea si intr-o revista RET . Link spre comentariu
Vizitator Mihai Haisan Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Salut ! Vinde cineva orga de lumini IPRS Baneasa? Caut disperat! Va rog! [email protected] Link spre comentariu
Vizitator KLMN Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 In cele din urma ai gasit sa cumperi orga asta de lumini ? Link spre comentariu
Vizitator mateiuli Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Am si eu nevoie de o schema de orga de lumini pe 220v. Preferabil pe 3 canale.Am mai facut una pe leduri, cate 3 pe canal, dar nu lumineaza destul de puternic. As vrea ceva mai mare, 220V, cu niste becuri de discoteca.Nu cred ca se merita sa o modific, sa-i pun niste triaci ceva. Prefer sa fac una de la capat si caut o schema functionala.Multumesc anticipat.PS: Sunt incepator :P Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Am si eu nevoie de o schema de orga de lumini pe 220v. Preferabil pe 3 canale.Am mai facut una pe leduri, cate 3 pe canal, dar nu lumineaza destul de puternic. As vrea ceva mai mare, 220V, cu niste becuri de discoteca.Uite aici in acest topic viewtopic.php?f=205&t=53962 schema, cablajul si alte detalii din timpul realizarii.Am construit-o si pot spune ca merge super.Ai 4 canale, joase, medii, inalte, pauza [se aprinde in pauzele muzicale].Daca te incurci, da-mi un PM.Numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum