Vizitator paulinu Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 chiar nu stiu unde sa pun topicul asta: la hardware sau software? asa ca lam pus aci, asa sa incepem:pe partia D am total size:78gbocupat: 76.3gbliber: 1.77gbacu vine marea problema, de unde sa am 76gb ocupati daca intru in partie si selectez(inclusuz si cele hide, absolut tot) si imi iese :66.1gb(size on disk) ca la size este 66.4gb, ma rog, deci ce imi ocupa aprox. 10gb, ceva dar ce???, si cum pot scapa de asta??? mai dau niste informati ca am sters niste arhive, eu am mai avut aceasta problema, si am mutat datele care aveam nevoie pe alta partitie si am dat un format la partitie si sia revenit la capacitatea normala, dar acu numai am loc unde sa mai mut datele, si este si o problema cu chestia asta.... deci ce e de facut? se poate face ceva fara sa mai dau un format la hdd? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 ai fisiere ascunse si superascunse--aici se includ si chestiile din recyle binciteste aiciviewtopic.php?f=50&t=31993&start=0 Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Plus restore points daca sint activate Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 aaaa nu, nu prea sa inteles ce am vrut sa zic: cand am sters arhivele, din spatiul pe care il ocupa archiva nu a revenit la locex: am o arhiva de 2.5gb, si spatiu liber 1.77gb, o sterg(Rshift+delete) si tot 1.77 gb am DE CE ???@later: mda .... am rezolvato, sa explic ce am facut si mia revenit la capacitatea normala:My computer>Properties>System Restore>un click pe unul din partiti(eu am ales D, ca cu el am avut probleme)>Settings>acea bara am dato la min>ok>ok>MY computer(si a revenit la loc acel spatiu care era ocupat), apoi din se rea procedura: My computer>Properties>System Restore>un click pe unul din partiti(eu am ales D, ca cu el am avut probleme)>Settings>acea bara am dato la max, de data asta>ok>ok.si gata :sparge:mifty zice: fii dragut, daca nu posteaza nimeni dupa tine, da edit si scrie in postul precedent, nu face double post!!... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Si pe mine ma enerveaza faza cu restore points, mai ales ca e un serviciu inultil. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 ?tersul ?sta e cu dus ?i întors: s? vezi dup? aia ce lent o sa fie winul, c? indexeaz? disperat... ghici ce??? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Pai nu poti opri serviciul automat de indexare? Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 teoretic da, practic... winul face tot ce vrea el!!! Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 pai eu deaecea imi instalez winul la 30 zile Link spre comentariu
Sonic Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 foarte simpla faza cu restorul, instalezi tuneUp si ai o optiune de stergere (nu ii retin numele) .... sterge tot ce este inutil pe sistem. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Uite iti recomand eu un program pentru chestia asta .Si eu am avut problema asta ,dar cu Uniblue Speed u.p my pc nu am treaba .Iti muta toate fisierele nefolositoare in recycle bin . Tu doar trebuie sa dai Empty recycle bin. Si totul este rezolvat itzi garantez ;) . Sa imi zici daca a functionat . Uie linkul sa il descari. http://www.dump.ro/download.php?id=3283 ... 8imJXpBnNH Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum