Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu hdd si spatiul

Vizitator paulinu

Postări Recomandate

Vizitator paulinu

chiar nu stiu unde sa pun topicul asta: la hardware sau software? asa ca lam pus aci, asa sa incepem:pe partia D am total size:78gbocupat: 76.3gbliber: 1.77gbacu vine marea problema, de unde sa am 76gb ocupati daca intru in partie si selectez(inclusuz si cele hide, absolut tot) si imi iese :66.1gb(size on disk) ca la size este 66.4gb, ma rog, deci ce imi ocupa aprox. 10gb, ceva dar ce???, si cum pot scapa de asta??? :sparge: mai dau niste informati ca am sters niste arhive, eu am mai avut aceasta problema, si am mutat datele care aveam nevoie pe alta partitie si am dat un format la partitie si sia revenit la capacitatea normala, dar acu numai am loc unde sa mai mut datele, si este si o problema cu chestia asta.... deci ce e de facut? se poate face ceva fara sa mai dau un format la hdd?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• EmyRulz

2

• danb1974

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Vizitator paulinu

aaaa nu, nu prea sa inteles ce am vrut sa zic: cand am sters arhivele, din spatiul pe care il ocupa archiva nu a revenit la locex: am o arhiva de 2.5gb, si spatiu liber 1.77gb, o sterg(Rshift+delete) si tot 1.77 gb am DE CE ???@later: mda .... :sparge: :sparge: :sparge: am rezolvato, sa explic ce am facut si mia revenit la capacitatea normala:My computer>Properties>System Restore>un click pe unul din partiti(eu am ales D, ca cu el am avut probleme)>Settings>acea bara am dato la min>ok>ok>MY computer(si a revenit la loc acel spatiu care era ocupat), apoi din se rea procedura: My computer>Properties>System Restore>un click pe unul din partiti(eu am ales D, ca cu el am avut probleme)>Settings>acea bara am dato la max, de data asta>ok>ok.si gata :sparge:mifty zice: fii dragut, daca nu posteaza nimeni dupa tine, da edit si scrie in postul precedent, nu face double post!!...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări