Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru apa home-made pentru compresor vopsitorie

Blind

Postări Recomandate

PS: Ce-i aia "gazare" la vopsea?

... ?tii tu, ca la auschwitz... c? tot vrei s? vopse?ti ceva originar din zon?!!!btw, serios vorbind, cred c? te-ai uitat prea mult la "American HotRod"... e zuper serialul, dar nu uita c? postul tv finan?eaz? toat? m?g?ria!!! :speriat ?i au cu cine s? lucreze!!...
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

5

• icar

2

• dragostalpau

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dany1eo

... intentionez sa confectionez (sau cumpar, eventual) un filtru pentru vapori de apa, pentru un compresor de aer ce va fi folosit la vopsitorie (instalatia e home made)....o baterie de filtre de motorina ce se foloseste la RABA modelul cu camasi din tabla cu element filtrant interior, sunt doua inseriate, nu modelele mici ca la tractoare ca la 3-4 atm crapa, daca ajung la presiunea asta...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Sa nu incep un topic doar pentru atat....cam putine discutii de compresoare home-made...Deaorece am pensionat vechiul frigider ARTIC din 1998...care mai functiona....am scos de la el compresorul si toate piesele...si am incropit si eu un mic compresor....sa pun si poze.....Am citit pe alte forumuri ca la acest compresor poti sa-i atasezi un furtun lung caruia ii dai cateva gaurele pentru a-si regulariza presiunea si-l conectezi la compresor....Ma gandesc sa cumpar un set pentru pistol de vopsit...pt vopsiri prin gospodarie...garduri...pe la casa...etc...ce spuneti????De care sa fie????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări