Blind Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Precum spune si titlul, intentionez sa confectionez (sau cumpar, eventual) un filtru pentru vapori de apa, pentru un compresor de aer ce va fi folosit la vopsitorie (instalatia e home made). Are cineva ceva idei, sau imi poate impartasi mai multe din experienta? Deasemenea sfaturi privind vopsitoria si tehnici de vopsire mi-ar prinde deosebit de bine. PS: Ce-i aia "gazare" la vopsea? Revenind cu un edit asupra topicului, un prim link deosebit de interesant este http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=291 Astept sfaturi si opinii din experienta voastra in acest domeniu... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Daca mai e de actualitate, te pot ajuta eu cu filtrul.Teoretic, daca ai un rezervor tampon la compresor, nu ai nevoie de filtru de apa. Link spre comentariu
Vizitator catalinradu Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Am impresia ca in acel rezervor trebuie sa pui granule de silica-gel pentru ca alea absorb apa si o retin. http://en.wikipedia.org/wiki/Silica_gel Link spre comentariu
dragostalpau Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 PS: Ce-i aia "gazare" la vopsea?particule fine de vopsea ajung si in zone care nu ar trebui vopsite si care nu au fost protejate Link spre comentariu
Vizitator catalinradu Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 PS: Ce-i aia "gazare" la vopsea?particule fine de vopsea ajung si in zone care nu ar trebui vopsite si care nu au fost protejateAdica ceva de genul : tu vopsesti masina etc etc si geamurile de la atelier se fac albe. Deci geamurile s-au gazat. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Ce volum de productie prevezi si ce tip de obiecte ? Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Am impresia ca in acel rezervor trebuie sa pui granule de silica-gel pentru ca alea absorb apa si o retin.http://en.wikipedia.org/wiki/Silica_gelIn nici un caz! Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Ca "volum" de vopsit ar fi o masina (deosebit de lunga...4,7m) complet, precum si pregatirea inainte de vopsire...deruginol, chit-grund-vopsea-lac, fiecare in numarul de straturi corespunzator.Momentan am lasat-o mai moale deoarece inca nu am reusit sa ridic masina respectiva (chestie care ma umple de nervi). Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Ti-ai luat/iti iei limuzina? Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Ma voi lauda putin (sper ca putin) mai incolo. Acum nu ma pot lauda decat cu niste hartii. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Sincer, pentru o singura masina, iti pui probleme inutile... incearca sa vopsesti pe o zi cu soare si fara vant, cu vopsea de calitate.Prepararea suprafetei e insa esentiala... Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 E un pic mai speciala masina respectiva (pe langa faptul ca e a mea...cel putin in acte) Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 ?i-ai luat Commodore pîn? la urm?? Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Si eu care speram sa va surprind Commodore n-am gasit (ce-as fi vrut un motor de 2,5L), mi-am luat un rekord c in 4 usi insa trebuie sa gasesc un motor pentru el, ca actualul e neoriginal...si neomologat pe deasupra. De cateva luni tot stau dupa tinichigiul la care a dus masina vechiul proprietar. Si tot stau...(tinichigiul respectiv e doar tablagiu si inca unul deosebit de lent..masina e la el de pe 17 aprilie) Pentru cei ce vor sa isi piarda timpul citind despre materializarea partiala a unor pitici din capu' meu, gasiti bestia in carje in linkul urmator http://forum.opelclassic.ro/viewtopic.php?f=2&t=243 PS: Pozele respective sunt deosebit de vechi, masina e mai degradata ca in poze, unfortunately. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Pai... felicitari si bine (c-ai) venit in randul opelistilor... parerea mea e ca cel mai bine ai iesi daca... ai lua o a doua masina, fara acte, din "patria mama" (a ei, desigur...)Eu nu m-asi fi bagat la o masina asa de "batrana", adica in general fug de ceea ce nu se mai gaseste nici la "cimitirul de masini", dar... apreciez curajul...Eu am avut o corsa neagra vopsita (super...) intr-o curte a unui fost IAS si , mai recent, o Astra metalizata vopsita si ea in conditii ne-optimale, si care a iesit si ea foarte bine... asa ca nu-ti face "scenarii", ci gaseste un vopsitor calificat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum