ionescu liviu Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Nu stiu daca i-ai facut ITP-ul pana acum dar eu azi l-am facut la o dacie foarte usor, sunt foarte indulgneti ca nu mai sunt dacii multe si cand vad una le pui zambetul pe fata Asta la care am facut eu itp era varza la instalatia gaz, carnati insirati e in ea, dar m-a scos in regula, nu functiona un stop de frana si semnalizator fata si frana de mana tine doar pe o roata, si un mic joc la bucsa pe fata. In rest totusi are frane bune cel putin pe fata si nu are joc pe nicaieri in afara de bucsa aia, si am fost la service cu revizia expirata de muuuult, ce-i drept, am mers 500 de m pana la service.Ce voiam eu sa subliniez e ca sunt foarte binevoitori in ultima vreme. Cat despre mers fara revizie pana la service nu stiu ce sa zic, daca nu mai prezinta semne de lovituri, daca nu mai are toba cazuta cum ziceai, eu zic sa te duci cu ea, daca te opreste ii explici tu ce si cum, te iarta.Nici farurile nu le-a mai testat .Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum