bogdy165 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 As putea folosi la aceasta aplicatie si led flux? Link spre comentariu
ionu x Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 cnv a intrebat de schema a doua....: nu e nici o schema...e un led legat la iesirea PC-ului...nimic mai simplu...decat schema asta de kkt mai bn ati face un vu metru Link spre comentariu
Vizitator H3ineken Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Buna ... poate sa ma ajute cineva cu o schema pentru orga asta de lumini .. multumesc mult Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Buna ... poate sa ma ajute cineva cu o schema pentru orga asta de lumini .. multumesc mult chear eu is ala care a postat filmarea pe youtube uite asta ii schema am folosit un tranzistor BD137 Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
Vizitator H3ineken Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 multmumesc mult ... la 32 de led-uri cate ai folosit tot 12V ai folosit? ... sry de intrebari de genu dar sunt nou in acest domeniu Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 multmumesc mult ... la 32 de led-uri cate ai folosit tot 12V ai folosit? ... sry de intrebari de genu dar sunt nou in acest domeniu da am legat cate 4 leduri in serie , iar dupaia am facut 8 grupe si le-am alimentat la 12V Link spre comentariu
Vizitator H3ineken Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 ceva de genu nu? Link spre comentariu
Vizitator H3ineken Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 la semnal ... sigur nu este nici o rezistenta ... mi-e frica sa nu se arda Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Ledurile se leaga in paralel prin rezistente.Deci la fiecare ramura,o rezistenta.Pt protectie se poate pune un traf mic sau optocuplor. Link spre comentariu
Vizitator H3ineken Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 aha ... dar ma refereama la semnal ... pe firu albastru ... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 pe albastru;si o dioda e sufi Link spre comentariu
Vizitator vladbrancomb Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 de la ce aparat care se gaseste prin orice casa pot lua un tranzistor bd137 pentru schema cu 4 leduri? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 BD NPN,nu gasesti nici un aparat,poate in RR Gloria 3. Link spre comentariu
viospatariu Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 pentru cei care au realizat practic schema,trebuie sa pun dioda sau rezistenta pe vreun fir de la semnal??si in legarura cu randurile de mai multe leduri,rezistenta trebuie legata de la plus spre plusul celulaltui sir de leduri?Sau trebuie si de la nul rezistenta??va rog un raspunsMultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum