adicontakt Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 bun. pt inceput masoara pe alternativ ce tensiune iti intra in puntae redresoare (chestia aia alba patrata respectiv firele rosii si ala negru) masoara astfel : pune un tester pe firul negru si masoara ce tensiune ai fata de cele rosii pe rind (tensiunile ar trebui sa fie egale).dupa aceeea masoara firele care ies de pe placuta respectiv cele dupa condesatori (negrul ar trebui sa fie masa, deci masori fata de negru cu multimetrul dat pe curent continuu , aici tensiunea ar trebui sa fie mai mare)fa masuratorile aste noteaza-le aici si mai vorbimpersonal cred ca e cam "teapa" statia asta , nu am mai vazut tipul asta dar nu vad nici o siguranta pe alimentare (e posibil sa fie pe placa cu amplifatorul final, vezi pe acolo daca e un cilindru mic de sticla), cam goala carcasafa ce ti-am zis si mai vb Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Statia asta pare cam amatoricesc construita Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 asta zis si eu si cam costa vre-o 500 ron. poate parte de preu e ceva profi Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Statia e chinezarie!!) da pt un apartament e buna..OK! In:-37.9 V AC -38 V AC e bn zic euOut:-GND 50.9 V DC -VCC+ 101.9 V DCA si siguranta e in spate.Intacta!Ms fain! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 1. Ca sa fii sigur ca nu sint trz finali de vina, dezlipeste piciorul din mijloc de la toti 4 si da-i drumul din nou, daca cupleaza releul ai gasit beleaua, atentie sa ai volumul la 0 si ar fi bine sa nu legi nici difuri la iesire cit faci proba asta. 2. Cred totusi ca s-a stricat ceva pe placa de linga traf, cea cu protectia cu releu, de unde e alimentat si ventilatorul. Verifica sursa placii daca ai tensiuni acolo, probabil +12V ptr. ventilator si alta mai mare ptr releu. Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 1. Ca sa fii sigur ca nu sint trz finali de vina, dezlipeste piciorul din mijloc de la toti 4 si da-i drumul din nou, daca cupleaza releul ai gasit beleaua, atentie sa ai volumul la 0 si ar fi bine sa nu legi nici difuri la iesire cit faci proba asta. 2. Cred totusi ca s-a stricat ceva pe placa de linga traf, cea cu protectia cu releu, de unde e alimentat si ventilatorul. Verifica sursa placii daca ai tensiuni acolo, probabil +12V ptr. ventilator si alta mai mare ptr releu. Nu ar putea fi releu de vina? ca nu cupleaza deloc! Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Gata am rezolvat problema!Nu ajungea curent pe placa cu releu si nici la ventilator in acelasi timp.Ms fain la toti!!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 pai nu venea curent. acuma vine. cum? zii sa stim si noi Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 am schimbat aia 2 condensatori mari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum