Vizitator Georgik Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Salutare! Am o nelamurire in legatura cu o statie..nu stiu ce a patit da nu se mai invarte ventilatoru si nu se mai aude nimica.Nu stiu ce pot sa-i fac sunt incepator!! daca bag muzica in ea se aprind ledurile de la vu meter dar nu se aude nimica.ajutati-ma va rog! si sper sa nu para stupida intrebarea mea :DMultumesc! Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 da detalii despre statie: ce tip e? eventual pune si niste poze. incepe s amasori sigurantele fuzilbile de pe acolo. e posibil vu-metrul sa fie alimentat separat si de aceea el se aprinde(asta intr-un caz fericit). e greu sa iti dam raspuns dac nu dai mai multe detalii Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Pun maine niste poze acum nu pot.. shi ma uit mai atent prin ea! ms mult vorbim Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 ok astept ( sau asteptam ca poate sunt mai multi interesati ) Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 e clar ca ai probleme pe alimentare daca nici lentilatorul nu mai se invarte ,dar nu se stie daca finalii au fost cauza sau un simplu soc . Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 deci mam uitat mai atent si nu prea inteleg nimica..finali merg toti da nu ajunge curent la ventilator si la boxe la fel deloc ma uit acum mai atent shi revin cu detalii Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 nu stiu ce are :cry: o sa pun niste poze poate va mai dati cu parerea... Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 deci mam uitat mai atent si nu prea inteleg nimica..finali merg toti da nu ajunge curent la ventilator si la boxe la fel deloc ma uit acum mai atent shi revin cu detaliicum adica finali merg toti dar nu ajunge curent la boxe? tu stii ce vorbesti acolo? cel mai probabil ai defect pe alimentare. pune poze, macar da modelul statiei. problema pe care o ai tu este prea generala(ar putea fi foarte multe defecte) ca sa-ti poata spune cineva exact ce sa faci sau ce sa schimbi. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 O fi vreun Technics, din anii 96-99? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 sigurante arse? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 pai asta zicem si noi dar atita timp cit nu ofera detalii si poze nu putem sti exact Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 pai asta zicem si noi dar atita timp cit nu ofera detalii si poze nu putem sti exactimi cer scuze da am fost la munca nu am avut timp.. Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Deci..poze cu statiahttp://buy.mikado.ro/product_info.php?cPath=197&products_id=1589&osCsid=d282b275f719eecc02be69956d9b010f Si..finali nu au ce sa aiba(dupa parerea mea) dak erau arsi finali tot se auzea ceva la boxe acum nu se aude absolut nimic nici un brrr.Ventilatoru nu primeste curent deci sigur e alimentarea aia nu e o problema.Da eu nu stiu ce are de nu mai ajunge curent la boxe,pe nici o iesire.. Merci mult la toti!!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 cand am zis poze ma refeream sa pui poze din interiorul statie ca sa iti zicem cu ce sa incepi sa masori. ai desfacut statia/?? Link spre comentariu
Vizitator Georgik Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 cand am zis poze ma refeream sa pui poze din interiorul statie ca sa iti zicem cu ce sa incepi sa masori. ai desfacut statia/??Nu am avut cu ce sa fac poze pana acum...imi cer scuze!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum