alexxutzu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Va salut. Mi-am cumparat un sistem audio ptr masina Magnat new edge 213 si am primit pe langa tweetere si boxe si 2 cutiute cu niste sigurante si alte chestii in ele.(se vede in poza) La ce folosesc chestiile alea si daca imi puteti spune cum se monteaza si de unde se trag firele. Precizez ca am montat boxele direct pe firele care vin din mp3 player iar ca tweetere am pus unele care au filtru incorporat. Se poate intampla ceva? Multumesc Link spre comentariu
paul14 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 difuzoarele de bass-medii sunt de 6,5"?? daca da la ce pret ai luat sistemul?Mersii Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 diffurile sunt de 13 si am dat pe sistem 5 mil de la olmar. Cine ma poate ajuta las si un nr de tel. 0765448029 Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 cutiuta aia contine filtreleea trebuie sa aiba cam 6 terminale,la 2 vin firele din cd-player,la 2 difurile mari si la celelate 2 tweetereledaca cutiuta are mai multe terminale,trebuie sa poi o pzoa cu ea,ca altfel e mai greu de ghicit ce si cum Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 cum adica ai pus tweetere ce au filtru incorporat?La sistem ai primit 2 basi si 2 inalte si 2 filtre ... cate o bucata pt fiecare usa. Pe terminalele de la cutie ar trebui sa ai ceva de genul IN ... cu + si - ... asta merge la player, si "H out" sau "HO" respectiv "L out" sau "LO" cu + si - pentru iesirea de inalta respectiv joasa frecventa din filtru. Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Va multumesc mult ptr ajutor, am reusit sa le montez, se aude super ok Are ceva daca atasez la crossoverul, defapt la amandoua, tweeterele lui si inca 2 tweetere Coustic care au filtre incorporate? Se poate intampla ceva? Si inca ceva....am un subwoofer activ pe masina, acum daca vreau sa imi cumpar un amplificator ca sa amplific boxele de mai sus, unde voi lega amplificatorul? Imi va trebui un nou set de cabluri? Multumesc Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 daca mai vrei sa pui 2 tw care au filtre incorporate, le pui in paralel cu filtrul de la setul de difuzoare, adica direct la iesirea din player. Daca mai vrei un amplif, va trebui sa-i tragi cabluri de alimentare, si de la iesirea de mica putere din player vei pune splitere rca, catre cele 2 amplificatoare (amplif si subb activ). Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 eventual,daca pui amplifurile in acelasi loc si cablurile de alimentare deja existente sunt suficient de groase(si siguranta corect dimensionata),poti sa nu mai tragi altele Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Ok am inteles cu spliterele.Dar....cablurile trase intra in subwooferul activ momentan si sunt cabluri normale. Cum le pot folosi pe aceleasi ca sa alimentez si statia? Prelungesc firele de unde intra in subwooferul activ la statie (masa, alimentare etc)? Si nu inteleg cum pot sa leg difuzoarele la o statie. Statia are o singura iesire pe RCA adica LEFT si RIGHT, cum pot lega cele 4 cabluri de la difuzoare (+- si +-) la doar 1 iesire si care si aia este pe RCA?? Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 statia nu are iesiri pe RCA ... pe RCA sunt intrarile de sunet in statie in numar de 2 .. left si right. Statia ta trebuie sa aiba fie pe fire iesirile ... 2 la numar, sau 4 .. depinde de statie, sau pe riglete speciale cu surub. Daca nu ai asa ceva la ea inseamna ca nu e statie.Subbul activ nu mai are asa ceva pt ca amplificarea e in interior. Acolo ai +, -, remote si 2 RCA-uri plus reglajele de taiere a frecventei. Inca o staite legata inseamna sa te legi la plusul minusul si remote-ul de la subbul activ, cu noua statie (daca permit cablurile) si sa pui splitere pe RCA, adica semnalul de intrare de la player la subb-ul activ, sa intre si in statia de la difuzoare ;) Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Am inteles! Scuze am gresit si eu cu exprimarea Acum m-am lamurit. Multumesc! Link spre comentariu
alexxutzu Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Mi-ar trebui o mufa din asta sau un cablu dasta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum