lucian_e Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 asa cum am zis si in titlu as avea nevoie de un c.i. amplificator smd sau mai bine zis de un model de amp. care sa aiba at mai putine piese pe langa. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 [offtopic]Nu cumva vrei sa iti faci sistem de copiat nu?[/offtopic]Acum la obiect, depinde ce specificatii vrei sa aiba(putere, banda de frecventa etc..) si google e mare. Link spre comentariu
lucian_e Postat Octombrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2008 in primul rand de ce google?? eu am adresat o rugaminte .. dc stiam ce sa caut cautam. si nu . nu vreau sa fac un dispozitiv de copiat. doar sa fac o pereche de casti in-ear cu un amp de max 0.5wati Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Po?i face CMoy în varianta cu opera?ionale SMD. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 in-ear???stii ce, se gasesc "amplificatoare" d'astea, de fapt proteze pentru surzi, care pesemne ca n-au trecut testele, si se vand prin "marketing direct", aka "seen at TV"...au alea oliva, si etc... dar daca vrei sa stai mai mult cu ala in urechi, o sa-ti zbuare minunea pe jos, din motive de alunecat pe ceara din ureche!!...se folosesc baterii de ceas... autonomie rezonabila: eu foloseam AG13, si tinea una circa 16-17 ore adica vre-o 2 zile... (normal ca noaptea nu dorm cu dracia la ureche!!!!) Link spre comentariu
lucian_e Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 aha pai nu se merita atunci sa fac ceva se pare, cred ca ma costa mai mult componentele decat unul facut. dar mai e o mik problema-- unde naiba gasesc asa ceva de cumparat IN IASIIIII!!! Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 pe canalele de teleshopping?? Link spre comentariu
ala micu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 cauta un cdrom vechi cu mufa de casti in fata eu am placa din fata cu jack si ampliful este pe ea si este si smd dar nu ma obosesc sa trimit prin postasucces la cautatps. cauta sa aibe si potentiometru de volum pe ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum