Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de un ci amplificator smd

lucian_e

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucian_e

3

• MifTy

2

• EmyRulz

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

in primul rand de ce google?? eu am adresat o rugaminte .. dc stiam ce sa caut cautam. si nu . nu vreau sa fac un dispozitiv de copiat. doar sa fac o pereche de casti in-ear cu un amp de max 0.5wati

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

in-ear???stii ce, se gasesc "amplificatoare" d'astea, de fapt proteze pentru surzi, care pesemne ca n-au trecut testele, si se vand prin "marketing direct", aka "seen at TV"...au alea oliva, si etc... dar daca vrei sa stai mai mult cu ala in urechi, o sa-ti zbuare minunea pe jos, din motive de alunecat pe ceara din ureche!!...se folosesc baterii de ceas... autonomie rezonabila: eu foloseam AG13, si tinea una circa 16-17 ore adica vre-o 2 zile... (normal ca noaptea nu dorm cu dracia la ureche!!!!)

Link spre comentariu

aha pai nu se merita atunci sa fac ceva se pare, cred ca ma costa mai mult componentele decat unul facut. dar mai e o mik problema-- unde naiba gasesc asa ceva de cumparat IN IASIIIII!!!

Link spre comentariu

cauta un cdrom vechi cu mufa de casti in fata eu am placa din fata cu jack si ampliful este pe ea si este si smd dar nu ma obosesc sa trimit prin postasucces la cautatps. cauta sa aibe si potentiometru de volum pe ea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări