Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit wil62

Sorin Schiriac

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Sorin Schiriac

2

• aschiuta

1

• quinn

1

Top autori în acest subiect

• 7 ani mai târziu...

Vă rog să mai postaţi un dump de Indesit WIL62 dacă se poate. Am probleme cu o maşină de Indesit WIL105 EX TE a unui coleg la care se pare că a fost înlocuită placa originală cu una de WIL62, fiindcă s-a intervenit în garanţie şi a fost schimbată placa, pe carcasa de plastic fiind scris WIL62. Am testat iniţial cu dump de WIL105 şi nu face decât clătire şi centrifugare, cu dump-ul existent făcea decât spălare, dar nu clătea şi nu centrifuga....

Procesorul noii plăci are seriile 6433662C01H  şi EVO2302741

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se inscrie un dump in memoria unei placi de indesit wil85? Cu ce programator si cum se fac conexiunile? Multumesc

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Buna ziua am o mașină de spălat indesit widl126s defectul este la orice program as da masina incepe să spele ia apă invarte cuva da apa afară si cand își ia apă din nou licare becul lacăt si primele doua dw lângă si da apa afară in acelas timp. Ce ar putea fi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări