Sorin Schiriac Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 are cineva un dump de la o masina de spalat Indesit wil62. Link spre comentariu
aschiuta Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Incearca-l pe asta. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 multumesc mult. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Vă rog să mai postaţi un dump de Indesit WIL62 dacă se poate. Am probleme cu o maşină de Indesit WIL105 EX TE a unui coleg la care se pare că a fost înlocuită placa originală cu una de WIL62, fiindcă s-a intervenit în garanţie şi a fost schimbată placa, pe carcasa de plastic fiind scris WIL62. Am testat iniţial cu dump de WIL105 şi nu face decât clătire şi centrifugare, cu dump-ul existent făcea decât spălare, dar nu clătea şi nu centrifuga.... Procesorul noii plăci are seriile 6433662C01H şi EVO2302741 Link spre comentariu
quinn Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 poftiti inlocuiti extensia .txt cu .e2p pt. ca nu ma lasa sa-l atasez WIL62EX IUN 99558.txt Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Mulțumesc, sper să se potrivească plăcii. Link spre comentariu
mirceacra Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se inscrie un dump in memoria unei placi de indesit wil85? Cu ce programator si cum se fac conexiunile? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Ce memorie are pe placă ? Dacă are o memorie gen 24CXX, un programator pe port RS232 e ușor de făcut și se programează cu programul gratuit PonyProg.http://www.lcdtvrepair.us/imagenes/ponyprog/circuito%20programador.gif. Bineînțeles se poate folosi un programator pe USB care se găsește ușor și pe forum... Link spre comentariu
Elena Popescu Postat Iunie 20, 2020 Partajează Postat Iunie 20, 2020 Buna ziua am o mașină de spălat indesit widl126s defectul este la orice program as da masina incepe să spele ia apă invarte cuva da apa afară si cand își ia apă din nou licare becul lacăt si primele doua dw lângă si da apa afară in acelas timp. Ce ar putea fi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum