radu3g Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Am un voltmetru facut demult cu integratul RDG-ist, si ca sa nu-l arunc am vrut sa-l infig in masina. Problema e ca prinde un nivel de zgomot care-l da peste cap. Si cu intrarea la masa vede vreo 50 mV. In casa merge ok, am incercat diverse condensatoare pe intrare, max 330 nF dar nu au efect. Exista vreo modalitate mai eficienta sa-i filtrez intrarea? eventual masa? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Daca stabilizarea e buna, inseamna ca e cablajul de vina, incearca sa-l ecranezi in tabla de conserva si sa pui cablu ecranat pe intrare si +12V.Banuiesc ca e facut simplu, fara convertor de tensiune pe intrare, cu vreun c.i. operational. Link spre comentariu
radu3g Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Da, doar el, decodorul si un 7805. Deci in weekent ma apuc de tablarie Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 In probleme de C520 si cablaje optimizate pentru el, eu l-as intreba pe Mosu Tuti. Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Rezistenta pe intrare la C520 trebuie sa fie de 10 Kiloohmi (intre intrare si masa). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum