pegas Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Salut. Stiti cumva ce este obiectul din poza? http://www.scheidig.de/Roehren/Generier ... 20.jpg.htm Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Cred ca e un fotomultiplicator, dar nu bag mana in foc... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 E un tub videocaptor special. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 la ce te ajuta sa stii? e vechitura Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 E un fotomultiplicator fabricat in DDR. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 [joking]nimic nu stiti, frate: e un device asgard timpuriu[/joking]... cred ca pasionatii de lampi ar zice ceva de cuadruple pentode, etc...insa eu va cred pe cuvant... desi nu-mi inchipui cum naiba ar functiona chestia aia ca fotomultiplicator...(multiplica... ce?? lumina incidenta pe... ce????) Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 nu neaparat ca multiplica lumina,ci mai degraba e un senzor de lumina,cu o anumita sensibilitate Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 deci vechitura Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 insa eu va cred pe cuvant... desi nu-mi inchipui cum naiba ar functiona chestia aia ca fotomultiplicator...(multiplica... ce?? lumina incidenta pe... ce????)Uite niste info despre ele:http://en.wikipedia.org/wiki/Photomultiplier Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 deci vechituraunora le place istoria icon_hang Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 ok am inteles, dar chiar merit bataie? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 imi pare rau,da alt smiley care expune ideea,insa mai bland n-am gasit Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Fotomultiplicator.Sunt fotomultiplicatorii "vechituri"?! Nu stiu, dar probabil ca la CERN sunt utilizati cu miile de bucati (inclusiv la LHC)... Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 E un fotomultiplicator cu efect dinatron. Existau la vremea respectiva si niste tuburi(lampi) numite convertoare electrono-optice, care-ti permiteau sa vezi pe intuneric.(night-vision). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum