Vizitator sorin6 Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Nu vad de ca te-ai atacat asa... acum circa 20 de ani eram intr-o grupa da studenti care invatau "inginerie" pe un motor din primul razboi mondial, am facut si ceva cercetare (si nu mi-a placut...) am vazut si in ce conditii se dau doctoratele in RO (ma rog... probabil ca nu toate...) nu insist, ca iase o polemica inutila si off topic... Si sper ca nu o sa-mi reciti poezia cu rusii care dau lectii de proiectare lumii intregi, ca o sa-ti povestesc cum au cumparat loturi intregi de jucarii din Taiwan, sa le lase fara componente... Daca ai inceta 10 minute sa-ti privesti buricul si te-ai uita in jur, ti-ai da seama ca centrul de greutate actual este in alte domenii (si stiu ca esti capabil, dar probabil ca ti-e frica de o trezire prea brutala...) Acestea fiind zise, fiecare e liber sa isi ocupe timpul cu ce vrea, si eu am langa mine vreo 20 de playere Philips, iar daca mai iti iasa si un ban din aceasta, cu atata mai bine... Problema care am idicat-o eu era de alta natura, citeste printre randuri (si o duminica placuta, pana una-alta...) Si nu te mai lua de CEEA CE SUNT, multumeste-te sa comentezi CEEA CE ZIC... PS: "inginerul" care a scos lumea din pestera este cel care a inlocuit ciomagul cu arcul, nu cel care a carpit ciomagul vechi... Evantual il mai lustruia dumineca dupa-amiaza, cand tot tribul era satul... Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Ca sa nu fiu off trebuie sa va spun de REMAT. Fiind in Bucuresti zilele acestea, ca sa comemoram "niscaiva evenimente de 80 de ani", un om deosebit mi-a povestit ce a patit atunci cand a vrut sa recupereze un Telefunken de toata frumusetea: Rromul, care era insarcinat sa stringa lucrurile condamnate la reciclare nu a vrut sa-i dea aparatul cerut numai dupa ce sa urcat cu picioarele pe aparat facandu-l zob. Ia-l daca iti mai trebuie !si acest om deosebit, care nu era prea batran dar, in spirit mult mai mai tanar decat tinerii care se mai si lauda ca platesc TVA pe un consum penibil si de scurta durata, a luat aparatul si va incerca sa-l restaureze. Minunea e ca nici o parte esentiala a aparatului nu a suferit, exceptand cutia... vezi in foto atasat.... Acest domn deosebit nu a vrut sa "lustruieasca ciomagul" ci sa respecte o mostenire tehnologica la care, poate au lucrat si stramosii lui... Sase! Sorine! nu stiu de ce te-ai inturvinat in halul asta... Daca citeai ceva mai incet si mai atent postul nu ti-ai fi permis sa rastalmacesti lucrurile... Chiar daca ai vrut sa raspunzi punctual la gandurile mele ai ramas paralel cu ele... si la modul cum ai reactionat (instinctual) la postul de dinainte am constatat ca nu are rost sa polemizez pe aceasta tema... Inginereste vorbind, TVA-ul pe care-l platesti pentru un consumism ieftin mi se pare un cost prea mare ca sa-l evoci ca motivatie pentru lucrurile noi dupa care tanjesti... "penuria de scule carpite" nu le vei schimba cu aceasta mentalitate... Iar batrana aceea din poza care primea diploma (un semn de recunoastere al unui merit, un gest de politete de altfel...) de la mine ar fi putut sa fie bunica ta, mama ta, sotia ta sau chiar fica ta... Putin respect nu strica chiar si in familie... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Tot ceea ce pot sa constat e ca traim in realitati paralele, eu in una in care nu am timp de nostalgie, trebuie sa fiu competitiv si sa ma analizez in permanenta, pentru ca asa imi cere mediul... In putinul timp ramas, fac si eu ce pot, sa ma destind, INCLUSIV carpirea de vestigii, dar nu consider asta nici ca un modus vivendi, nici ca o datorie.Nu intelege gresit, apreciez eforturile pe care le faceti si rezultatele obtinute, cu atata mai mult cu cat sunt "gratuite", fara un scop mercantil imediat. Singurul lucru care m-a deranjat este "punerea in scena" si "lectia de morala"...Pai.... spor la munca in continuare... Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Am mai salvat un difuzor de radioficare Radio Popular, din pacate nu are nici o datare. Se pare ca este versiunea mai cu design deci mai recent decat cel patrat... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Am avut odata un astfel de dif, avea stampilat pe el 0,25W, impedanta nu se mai intelegea, masurata de mine era de 5 Ohmi. Fata de un dif de 2,5W (acelasi sasiu si membrana, insa magnet mai mare) de la aparatele de radio, conul era mult mai rigid. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Am recuperat un difuzor Bell&Howell tip 8001-Mk2. Este portabil si cred ca facea parte din ansamblul unui sistem de proiectie cinema portabil... Atasez poza frontala, celelalte vederi pe situl asociatiei...Cam ce varsta are? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum