ctepeo Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Azi cineva a v?zut un tv color hibrid rusesc la REMAT Berceni. A? vrea eu s?-l iau, dar nu am ma?in?. Se risc? cineva s?-l salveze? Link spre comentariu
papelyno Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Eu zic sa il lasi sa moara linistit,daca va plac lampile ocupati-va timpul cu proiecte macar facute de la 0,nu sunt de aord cu recuperarea mizeriilor aruncate doar fiindca sunt vechi si au lampi (nu tot ce e vechi este si bun).Ma tot intreb oare cand o sa aruncam si noi precum nemtii un aparat la tomberon fara sa il culeaga altul? Link spre comentariu
nelu F Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Dupa o asemena logica nu ar mai exista multe muzee. La muzeul tehnicii crezi ca exponatele au fost aduse de noi? Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Ctepeo, ia un taxi, il bagi in poertbagaj... Link spre comentariu
papelyno Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Sunt suficiente "rable" in Romania si in nici un caz cei de la muzeu nu au adunat aparatele de la tomberoane. Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Nu am cum s? car singur aparatul (are peste 65-70 kg), iar taxiul m? rupe (peste 40 lei).Citat: "Sunt suficiente "rable" in Romania si in nici un caz cei de la muzeu nu au adunat aparatele de la tomberoane.". Nene, tu câte televizoare color cu l?mpi în ele ai mai v?zut în România? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Nici balene albe nu sunt prea multe, nici pesti zburatori, nici Big Foot... Nici mie nu mi se pare prea lucratriva ideea de a "investi" timp si energie pentru o tehnica complect depasita, dara daca tie iti face placere... :nas:PS: aia de la muzeu o fac, DAR PE BANI... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Decit sa bagi banii in circiuma sau in mers la meci, e de preferat asta. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Puteti sa va mutati si in caverne si sa vanati cu arcul si sulita, daca tot e asa... Si nu uitati sa va imbracati in piei de jivine, ca sa fiti "ready for za day after" Oricum, pana se termina proiectul, nu vor mai emite "astia" decat in digital... Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Propun sa avem fiecare putin respect referitor la pasiunile si bobby-urilor celorlalti. Are rost sa ne atacam? Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Azi cineva a v?zut un tv color hibrid rusesc la REMAT Berceni. A? vrea eu s?-l iau, dar nu am ma?in?. Se risc? cineva s?-l salveze?Zi-mi cand si unde, te ajut eu. (da-mi add pe mess, vezi profil, scrie ctepeo elforum la descriere, sa stiu de un' te iau) Later edit: Ce va intereseaza ca omu' vrea sa isi ia de la un remat un tv color? Daca lui ii place, poti sa te in gustul omului? Si mie imi pare interesant un astfel de aparat, desi nu ma dau in vant dupa tv-uri sau alte magaoaie pe lampi tinute la mine in camera (amplificatoarele home-made se exclud) Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 eu sunt de parere ca ar trebui salvat acel tv, este pacat sa fie distrus chiar daca este depasit moral si tehnic Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 ... da, este adevarat ca nemtii arunca aparatele in tomberoanele de gunoi dar oricare din aparatele aruncate de ei pot fi regasite in colectiile miilor de colectionari, muzee, cu documentatie completa!!!, etc. Aproape fiecare satuc de pe la ei are cel putin un muzeu cu un puternic rol educativ...... a colectiona nu inseamna a trai "second hand" ci a respecta o mostenire, un patrimoniu tehnic folositor pentru generatiile care vin.... invat din trecut pentru prezent cu aplicatie pentru viitor...... din pacate, mentalitatea consumista (Papelyno, sorin6...) a dus la situatia ridicola sa nu avem un muzeu "Hurmuzescu", "Vuia", "Electronica", "Marta", etc., etc.... traim clipa! sa vina cat mai multe lucruri noi, moderne, doara ne vor satisface! si iata cum cresc gunoiele... !... si de aceea o mana de entuziasti cauta sa refaca si sa documenteze productia de radiouri romanesti, neexistand, la ora actuala, nici un catalog complet cu poze si descrieri, si nici un Muzeu al Radioului sau al Televizoarelor... Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Mare dreptate ai Visky.E o mare diferenta in a fi colectionar sau a trai din gunoaie. Mie calitatea de colectionar imi maninca aproape de 1000E lunar.Nu te speria, nu intelege toata lumea asta.Totusi, e bine sa precizez ca Papelyno are intr-o oarecare masura dreptate cind ne atragea atentia despre existenta unor paraziti prezenti in aparatele vechi pe care le aducem in casa. Eu inca nu am avut nici o problema pentru ca am prevenit-o dar ea exista realmente. Nu e chiar asa de grava cum a spus Papelyno dar exista. Pacat ca nu am facut poze cu ultimele mizerii pe care le-am vazut prin aparate vechi.Stima Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 ... da, este adevarat ca nemtii arunca aparatele in tomberoanele de gunoi dar oricare din aparatele aruncate de ei pot fi regasite in colectiile miilor de colectionari, muzee, cu documentatie completa!!!, etc. Aproape fiecare satuc de pe la ei are cel putin un muzeu cu un puternic rol educativ...... a colectiona nu inseamna a trai "second hand" ci a respecta o mostenire, un patrimoniu tehnic folositor pentru generatiile care vin.... invat din trecut pentru prezent cu aplicatie pentru viitor...... din pacate, mentalitatea consumista (Papelyno, sorin6...) a dus la situatia ridicola sa nu avem un muzeu "Hurmuzescu", "Vuia", "Electronica", "Marta", etc., etc.... traim clipa! sa vina cat mai multe lucruri noi, moderne, doara ne vor satisface! si iata cum cresc gunoiele... !... si de aceea o mana de entuziasti cauta sa refaca si sa documenteze productia de radiouri romanesti, neexistand, la ora actuala, nici un catalog complet cu poze si descrieri, si nici un Muzeu al Radioului sau al Televizoarelor...Nea Feri, vezi ca poate gresesti...- in primul rand, satenii nemti au altele mai bune de facut decat sa creeze muzee satesti, in care oricum 99.99% din tinerii de trebuie "educati" nu vor intra, caci nu e nici McDonald's, nici discoteca si nu e "trendy"... e trist, dar real... eventual vreun primar mai diliu o va face, pe banii contribuabilului, in scopuri, oricum, altele decat culturale, iar "maosoleul" nu va avea vizitatori...- in conditiile unei om "normal" care nu detine un subsol sau pod adecvat, a colectiona altceva decat timbre inseamna a umple casa cu janghine, spre disperarea familiei... iar in conditiile unei persoane traind din salar, asta revine, implicit, la "traiul second hand" in toate celelalte domenii ale vietii, din cauza utilizarii "dezechilibrate" a bugetului familiar.- a nu uita trecutul nu inseamna sa ne limitam la el si sa il ridicam pe un piedestal uneori nemeritat, desi de la o anumita varsta acesta incepe sa fie mai obsesional-prezent decat viitorul.- "mentalitate consumista"... mai incet, tataie, cu "infieratul dusmanului de clasa"... mie radioul Philips al bunicului si TV-ul Cosmos a lu' tata nu imi ajung si nu ma satisfac... (cazuri reala din familia mea) In rest, Technicsu' si Panasonicu' din salon au 15, respectiv 8 ani (astea sunt ale familiei) mie mi e pare rezonabil pentru a nu fi tratat de consumator compulsiv.- "sa vina cat mai multe lucruri noi"... da, sa vina, eu m-am saturat sa traiesc in penurie si cu scule carpite, le iau pe bani castigati cinstit si platesc TVA...Acuma sa nu crezi ca nu apreciez ceea ce doriti sa faceti si eforturile depuse, este admirabil, este maret, este exemplar dar... mai incet cu lectiile de morala, pasiunea voastra este "centrul universului" DOAR pentru voi Sper ca vei aprecia faptul ca nu am comentat defavorabil pozele in care o cucoana grasa imbracata ca in anii '50 pronunta discursuri si inmana diplome sub privirile pline de sens a unei echipe de pensionari... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum