Vizitator master87 Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 salut tuturor!am o intrebare penibila: am un casette deck (sony tc-wr545) care in momentul in care ruleaza caseta face un scartait.....as vrea sa stiu ce parti trebuie unse ca sa nu mai scartaie.....nu deranjeaza ce se aude in boxe dar ma deranjeaza pe mineva multumesc anticipat! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Din cate stiu scartaitul ala apare cand se incarca frana ce actioneaza asupra rolei care se descarca. Nu se unge, se curata. Ai grija cum umbli pe acolo, daca o slabesti se poate intampla sa-ti "indoaie" banda magnetica. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 De obicei nu se ung decit bucsele metalice, daca mecanica e de plastic nu e neaparat nevoie, vezi daca nu are vaselina alba sau alb-verzuie care s-a uscat, poti sa o inlocuiesti cu vaselina normala insa va avea viata mai scurta. In nici un caz sa ungi cu ulei rotile care au bandaje de cauciuc. Poate sa mai scirtiie si mecanismul de autostop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum