Vizitator adrian_dinulescu Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Salutare,Am o mare problema cu un tel. Siemens C72. Afiseaza pe display "telefon dezactivat! "L-am uitat la serviciu si in mod sigur s-a jucat cineva la codul telefonului; l-a introdus gresit de mai mult de 3 ori si s-a blocat "jucaria". Codul standard de deblocare *#9999# nu are nici un rezultat. As dori un cod alternativ de securitate (Security Mastercode) pt deblocarea telefonului. Stie cineva asa ceva ?IME = 35-7363-00-598407-6Multumesc anticipat Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 salut! din pacate va trebui sa mergi la un service cu el. Il poti rezolva doar daca ai o interfata universala ptr a conecta mobilul. Link spre comentariu
Vizitator adrian_dinulescu Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 salut! din pacate va trebui sa mergi la un service cu el. Il poti rezolva doar daca ai o interfata universala ptr a conecta mobilul.Multumesc pt. sfat Mihai dar am sa-l trag pe "linia moarta" . Ap. mai are mici belele si inca o investitie in acest model nu mai renteaza.numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum