Vizitator digital_mihai Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 sall....unde pot gasi si u folii pt display de d900i....ma refer la foliile din spatele display-ului....se vede pe jumate d ecran mai inchis(in partea d sus) si mai deschis in partea d jos ....puterea ledurilor trebuie reflectata pana sus...dar ajunge pana la jumate....care ma poate ajuta...plz... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 mergi la un service gsm in oras la tine si roag-i sa iti dea un display spart de la care sa iei acea folie. folii iluminatoare nu gasesti separat. poti sa le spui ca pretext ca vrei sa scoti ledurile de la acel display, ca-ti trebuie la scoala :)eu cand lucram in service schimbam o multime de astfel de display-uri, si pe cele sparte le aruncam la cos :Pmultumesc! Link spre comentariu
Vizitator digital_mihai Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 am intrebat la cateva service-uri....si nu mau putut ajuta...care are idee d unde pot face rost d display-uri sparte d d900i sau d folii...help me... Link spre comentariu
Vizitator soreaso Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 daca iti mai trbuie am eu unu spart Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum