Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrerupator sonor problema

mely17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

4

• miron1947

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator tataielectronicus

Am facut aceasta schema http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/ ... oundsw.htm si cand lam alimentat imi sta ledul aprins in continu!!! Ce ar fi problema? Microfonul este dinamic!!! M incrcat si fara micron si tot asa este!!! Ce pot sai fac ca sa mearga?

Posibil sa ai un electrolitic defect sau pus invers,poate tranzistorul final nu e pus bine sau e defect.
Link spre comentariu

Ms pt sfat!!! Am asa B-E tranzistor final 0.73V, BC182(BC546) 0.63V, BC109 de catre final 0.60V si ultimu 0.55V daca aceste masuratori ajuta la ceva!!! Am sa incerc sa schimb tranzistoru final si sa ma uit la condezatori aia electrici!!!

Link spre comentariu
Vizitator tataielectronicus

Ms pt sfat!!! Am asa B-E tranzistor final 0.73V, BC182(BC546) 0.63V, BC109 de catre final 0.60V si ultimu 0.55V daca aceste masuratori ajuta la ceva!!! Am sa incerc sa schimb tranzistoru final si sa ma uit la condezatori aia electrici!!!

Scoate cond din baza final,cel de trecere ce se intampla?Dar releul ce face?
Link spre comentariu

Am schimbat tranzistoru final si tot asa!!! Lam alimentat la 5V si atunci nu mai sta aprins ledu dar nu e sensibil!!Plus lam alimntat din sursa de pc!!! Are ceva? Am sa incerc si sa scot condesatoru din baza tranzistorului sa vad ce se intampla!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări