Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu o sursa de alimentare stabilizata

Adrian_BBS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_BBS

6

• Laci

3

• miron1947

3

• Depanatoru

2

Top autori în acest subiect

Oscileaza ciuciu , iti zic eu am pus odata un 7915 si surpriza frigea al naibii fara consumator .Ai nimerit cum am nimerit si eu integrat din niste loturi care nu functioneaza in parametrii care trebuie.Vrei sa alimentezi un operational de ce nu pui zenner rezistenta pe minus si pe plus si te scapa de batai de cap.Eu am rezolvat partea de minus cu un zenner o rezistenta si un BD140 e sfant.Stabilizator serie merge si nu da gres. :101

Link spre comentariu

Oscileaza ciuciu , iti zic eu am pus odata un 7915 si surpriza frigea al naibii fara consumator .Ai nimerit cum am nimerit si eu integrat din niste loturi care nu functioneaza in parametrii care trebuie.Vrei sa alimentezi un operational de ce nu pui zenner rezistenta pe minus si pe plus si te scapa de batai de cap.Eu am rezolvat partea de minus cu un zenner o rezistenta si un BD140 e sfant.Stabilizator serie merge si nu da gres. :101

Vezi ca 7915 are altfel pinii ca 7815. Multi au cazut in capcana asta si au stabilit ca 79XX nu e bun de nimic. E la fel de usor de folosit ca 78XX dar VEZI CA ARE ALTFEL PINII.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări