EmyRulz Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Poti sa simulezi o sarcina echivalenta pentru un difuzor. Treaba e ca o boxa(+ filtre) nu are un defazaj constant cu frecventa. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Un defazaj de 45grade cuprinde toate cazurile nasoale.Daca e sa se strice se strica din alte motive gen scapat pe jos sau ii dai sa bea apa.Mai ales daca vei asculta muzica acele calcule sunt prea pesimiste.Lasa-l doar sa dea curenti mari in impuls sa nu se infunde daca ai niste boxe dificile. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Da asa e, situatia nu e asa de critica intrucat un defazaj de 90 grade este extrem de improbabil(mai exista rezistena prin circuit). Dar chiar si in cazul asta, disipatia totala ar fi 2EVm/piZ, deci in cazul de aici(considerand modulul impedantei 8 ohmi) disipatia ar fi aprox 165W, deci 41W pe tranzistor in medie. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Merge BD139-16 ca superdioda inloc de MPSA-ul ala ? (unul original de la ST)Eu nu inteleg de ce pun astia la toate schemele superdioda numai in capsula TO-92 Superdioda trebuie pusa pe radiator, cum sa prin un TO-92 pe radiator ... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Nu vad de ce n-ar merge! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Baga un MJE340 ca e izolat. Link spre comentariu
ducu Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Am citit toate posturile, nice treaba "Dudikoff" ,cand terminati amplifu sa postati aici va rog, si faptul daca sunteti multumiti de cum tipa, calitate...etc. eu acum imi scot peri albi cu modele pe 2n3055...vreau sa renunt..nu mai suport nici un fel de distorsiune, mai ales celebrul fasait cand este in gol.Numai de bine. Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Ma bag si eu.... dar cred ca un viitor proiect al meu va fi aceasta schema... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Baga un MJE340 ca e izolat.De cind e MJE340 izolat ? ...cand terminati amplifu sa postati aici va rog...O sa postez. Dar fara "dvs" te rog, ca doar nu sintem pe forumul lui donpetru...Acum lucrez la cablaj (varianta mea), si string piesele.O sa-l incerc inainte si in aer :crazy: cu niste tranzistoare mai putin performante sa vad daca merge. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Ale mele asa sint, sau pardon, sint KSE340. Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 ... sa vad ce varianta de cablaj , o sa faci eu o sa il fac pe asta [attachment=0]MOTOROLA 100 W HI-FI.pdf[/attachment] alex mm Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Are cam multe insule de cupru neconectate la nimic. Nici macar nu formeaza bucle inchise sa zici ca ecraneaza ceva. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Pai KSE e izolat dar MJE nu. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Poti sa pui orice trz npn cu capsula izolata, de putere mica, sa aiba macar 0,5A Ic si minim 100V c-e. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 De ce 100V minim ? Daca tensiunea colector-emitor ar ajunge si la 10V ampliful ar fi mort de mult.Pe el cad doar cei 2-3V de bias. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum