alex mm Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 ...Inca doua cablaje destinate unui forum-ist pasionat de electronica [attachment=0]MOTOROLA PCB.pdf[/attachment] alex mm Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Si nu suna deloc ? :cry: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Imi spune si mie cineva la cit trebuie setat CURENTUL DE MERS IN GOL la ampliful asta ? Pentru numele lui Dumnezeu ! .... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Imi spune si mie cineva la cit trebuie setat CURENTUL DE MERS IN GOL la ampliful asta ? Pentru numele lui Dumnezeu ! .... In jur de 40mA prin fiecare pereche de finali, deci cam 120mA in total(adica in jur de 20mV pe rezistorii din emitor, fiind de 0.47 ohmi, asta aplicand ceea ce zice D Self) Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Grup-Buy pentru tranzistori low-power : viewtopic.php?f=180&t=33921 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Slew-rate : (semnalul cel mic e pe intrare, cel mare e pe iesire) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Nu prea se vede. Ce frecventa e semnalul, pe ce baza de timp masori? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 E facuta cam in scirba poza, o sa fac altele mai detaliate. Are 1KHz. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Pai si cat e slew-rateul? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Nustiu, dar nu e misto ? Nu pot sa-l masor ca nu-mi permite osciloscopul si nu am nici o sursa buna de semnal. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Dragut. Vad ca esti pe o baza de timp de 10 us/div, iar timpul de crestere e "cam" 2 us. Daca stii si amplitudinea poti sa faci o estimare grosoloana! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 5V/div. Deci 10V/us. dar e foarte grosolana estimarea. Link spre comentariu
technomate Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Pai daca e 5v/diviziune cu cat ai alimentat schema ? Trebuia sa ai in jur de 80V varf la varf ....Ca sa fii corect masoara si timpul de crestere si de scadere al semnalului de intrare si posteaza te rugam .Ca sa vedem daca introduci ceva ce nu ar putea urmari amplificatorul. Si incearca sa umbli la baza de timp astfel incat sa se vad putin mai clar Trise si Tfall . Eu totusi cred ca acest amplif are sr mai mare decat ceea ce vedem mai sus la prima vedere.Si o parere despre sunet va rugam Nu mai am rabdare :cry: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Pai n-am putut sa-l dau la 80Vpp ca se incalzeste radiatorul foarte tare. Deja cu 20Vpp nu puteam sa-l tin prea mult.Da, asa o sa fac. O sa vad si semnalul de intrare cit are. Cu osciloscopul meu nu pot sa vad decit timpul de crestere (sau n-oi sti eu sa-l folosesc). Ca daca dau baza de timp forte mica nu mai imi are loc pe ecran toata perioada.La timpul de crestere mai merge, ca de la el incepe.Cu tranzistoarele astea care e facut acum nu-mi place cum suna, parca are distorsiune de o auzi cu urechea ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Cu albastru e la intrare, cu rosu la iesire. Ziceti-mi si mie cite e slew-rate-ul ca nu mai inteleg nimic ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum