Vizitator flcatalin Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Salut, ma poate ajuta cineva din Iasi sa scriu un bootloader intr-un PIC 16F876?am un programator, dar in PIC trebuie pus mai intai bootloader-ul. Link spre comentariu
Bird Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Salut, ma poate ajuta cineva din Iasi sa scriu un bootloader intr-un PIC 16F876?am un programator, dar in PIC trebuie pus mai intai bootloader-ul. Pai....daca ai "un programator " pune bootloaderul pe PIC . Bootloader-ul este un mic programel in HEXa, specific unui anumit tip de PIC si pentru un anumit cristal/cuart/frecventa , care se scrie/arde cu ajutorul unui programator "cinstit" , dupa care te va ajuta sa incarci spre testare pe placa ta de test si pe acelas PIC, programele tale . De obicei vine perche cu "programul" pe care-l folosesti la editarea programelor . Link spre comentariu
Vizitator flcatalin Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 problema este ca nu pot scrie bootloaderul cu programatorul meu, care arata asa: Link spre comentariu
Bird Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 problema este ca nu pot scrie bootloaderul cu programatorul meu, care arata asa: Ce ai tu este o placa de test cu care o sa lucrezi mai departe . Dar in primul rand , asa cum ti-am zis , trebuie sa scrii pe PICul de acolo acest programel , dar cu un programator . Nu am cum sa te ajut mai mult , sunt din Bucuresti . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Si ce te opreste sa-ti faci un programator care poate sa scrie si bootloadere ? Link spre comentariu
NumLock Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Si ce te opreste sa-ti faci un programator care poate sa scrie si bootloadere ? ala din imagine e realizat de tine? e misto. nu cred ca al meu va fi la fel. :( daca mai ai cablajul trimitemil si mie te rog Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Dudikoff, ce pic-uri poti scrie cu programatorul acela? Si dak ai putea detalia un pic pasii de scriere a bootloader-ului in pic? Cu ce program se poate scrie? Sau un site in care se detaliaza pasii acestia!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum