Vizitator Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 PROBE......... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Bagat deja la cutie am schimbal lampa in verde dupa primele probe se parea ca totul merge struna am obtinut cca 320w fara distorsiuni masurat pe o sarcina neinductiva ,totusi am constatat ca o lampa nu lucreaza bine ,am scoso am puso pe tester si.....0 emisie cu alte cuvinta ampul funtiona de fapt cu 6 finale in loc de 8..........in rest e ok dupa 4 ore trafo de retea avea cca 50 grade ..... tensiunea anodica nu cade mai m. de 40v e f.bine ma asteptam sa pierd peste 80v la putere max.,...........nu-i voi pune ventilator ramine pasiv....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 si retro simplu cu iesire jak+speakon schimbator 4-8 ohm o iesire line out (non bilanciata) alimentare VDE fusibili retea + HT (+645v ) mda.... bias in clasa B lam reglat la 20 mA pe lampa(resistenze 1 ohm fiecare catod finala) azi proba de foc in un local cu chitara bass.......boxa 800w(4 coni de 10") vedem.....ce zice amicul meu basistul mai pe seara.........(va fi folosit impreuna cu un pre ampeg hibrid. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Cablul ala de alimentare pare cam lesinat pentru un amplificator de puterea asta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Cablul ala de alimentare pare cam lesinat pentru un amplificator de puterea asta.ampul consuma f. semnal cca230w(claseB) CU SEMNAL MAX 1060W) CABLUL SUPORTA MAX 1600W CU MUFA VDE no problem(pe finale curentul e la max 8TUBURIx 120mA+ GRILE 2, 18 X8TUBURI AVEM cca 800w+FILAMENTE SI RESTUL 230 DECI TOTAL 1000-1060W subliniez la max,,,,,,,.el va avea un regim mai lejer in zona "clean" 100- 250w CHITARA BASS NU DISTORSIONEAZA NICIODATA!!!!!!! Link spre comentariu
danzup Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Nu incetezi sa ma surprinzi cu realizari deosebite .Felicitari si cred ca esti unul dintre putinii care reusesc sa-si duca visele pana la capat !Visele legate de electronica si mai ales tuburi ..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Nu incetezi sa ma surprinzi cu realizari deosebite .Felicitari si cred ca esti unul dintre putinii care reusesc sa-si duca visele pana la capat !Visele legate de electronica si mai ales tuburi ..... multumesc mult pt.aprecieri din pacate pt. voi nu am timp sa pun tot cea ce fac si mai ales timp pt.photografii scheme s.a.m.d. fac la repezeala cu celularul pozele pt .ca imi ia prea mult din timp cu camera digitala ........si altele legate de grafica ....am in medie 1 sau chir 2 proiecte pe saptamina mare parte sint legate de amplificare pt. chitara dar acum am in derulare si ceva de HI-FI vezi vedea, secretul? mare parte din proiecte sint pe bani.....asta e fara bani nu faci mare lucru ....proiectele ramin in sertar in carti de electronica si mai ales in cap...BODEGA CIRCIUMA CUM VRETI VOI SAI SPUNETI E LABORATORUL MEU DE ELECTRONICA si nu ma imbat cu vise, chiar le realizez,intro tara unde lumea apreciaza f.mult creatia,corectitudinea si in special cei care MUNCESC CINSTIT fie ei si straini .......dar sa lasam povestile vrei sa stii care e urmatorul proiect? ...mm un efect reverb binenteles pe lampi cu spring reverb clasic (cutia cu arcuri si bobinuze la capat) ............sa daschid mai bine un topic nou sa vada tot poporul........ Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Nu incetezi sa ma surprinzi cu realizari deosebite .Felicitari si cred ca esti unul dintre putinii care reusesc sa-si duca visele pana la capat !Visele legate de electronica si mai ales tuburi ..... multumesc mult pt.aprecieri din pacate pt. voi nu am timp sa pun tot cea ce fac si mai ales timp pt.photografii scheme s.a.m.d. fac la repezeala cu celularul pozele pt .ca imi ia prea mult din timp cu camera digitala ........si altele legate de grafica ....am in medie 1 sau chir 2 proiecte pe saptamina mare parte sint legate de amplificare pt. chitara dar acum am in derulare si ceva de HI-FI vezi vedea, secretul? mare parte din proiecte sint pe bani.....asta e fara bani nu faci mare lucru ....proiectele ramin in sertar in carti de electronica si mai ales in cap...BODEGA CIRCIUMA CUM VRETI VOI SAI SPUNETI E LABORATORUL MEU DE ELECTRONICA si nu ma imbat cu vise, chiar le realizez,intro tara unde lumea apreciaza f.mult creatia,corectitudinea si in special cei care MUNCESC CINSTIT fie ei si straini .......dar sa lasam povestile vrei sa stii care e urmatorul proiect? ...mm un efect reverb binenteles pe lampi cu spring reverb clasic (cutia cu arcuri si bobinuze la capat) ............sa daschid mai bine un topic nou sa vada tot poporul........bravo,super tare,am facut prin martie tot pentru un chitarist un canal cu 4buc 6p3c e ,suna trasnet,la fel ca a ta,o sa vezi ca vor aparea circotaci care vor spune de ce are defazarea catodina,si nu defazor cu grila la masa,am reparat un marshall cu defazor catodina si suna super ,ue cred ca trafu de iesire conteaza cel mai multbare bafta ,ma intereseaza kt88 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum