Vizitator Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Constructie ampli 400w m-am inspirat mult de la modelul faimos de altfel ampeg SVT ...care face ampli per bass....... edit kosmin227: te rog data viitoare sa postezi totul despre un amp in topicul deschis pt acel amp, ok? P.S. vezi ca si pozele alea parca arata mai bine asezatea acum....e bine sa iei exemplu Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Am luat ca reper aceasta schema folosita in amp ampeg pt. chitara bass ,el poate funtiona la fel de bine si in hi-fi alimetarea va fi putin diversa faza de schema prezentata.....in curind alte detalii si photo montaj.... Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Interesanta schema , poti sa-mi spui cu ce tensiune se alimenteaza grila 2 si valoarea tensiunii negative ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Interesanta schema , poti sa-mi spui cu ce tensiune se alimenteaza grila 2 si valoarea tensiunii negative ?HT +660v Grila2 vine alim.cu +350v negativa -150v cum am spus voi publica varianta de alim. pe care am aleso eu in acest mod voi folosi un singur trafo nu 2 ca in schema originala.prefinale vor fi 6H8c defazoare 6SN7 ,........... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Se poate lucra manual totul ,in felul asta se economisesc bani,cu o fresa de calitata ,si alte scule de mina se face tot.......si multa rabdare binenteles aici sasiul e din otel zincat de 1.5 dar mai usor de lucrat ar fi din Al de 2.5 3 mm cine are ...(am facut gaurile pt socluri toate octal vor fi 8 finale kt88 si 3 6H8c+ gauri pt ,4 condesatoare JJ ELECTROLITICE ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 CARCASA am facuto din multistrat de plop 20mm dupa care imbracata cu tolex negru stil marshall minere solide laterale ......la colturi protectii metal prinse cu suruburi pt. lemn(toata povestea va trebui sa suporte 35Kg cca..... in poza trasam gaurile ce va fixa sasiul de cabinet..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 transformatorul alim. secziune44cm miez primar 208 spire cu 1,2mm sec1 -218 sp;sec2 -218sp:amindoua cu 0,7 sec3 -140sp cu 0,4 sec4-doar 6 sp cu 2.8 mm sec5- 6sp cu1.2 Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Constructie solida ,transformator corect dimensionat , felicitari ! Link spre comentariu
papelyno Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 felicitari am ramas ca la dentist...,400w out si cam cat trage din retea "FIARA" Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 felicitari am ramas ca la dentist...,400w out si cam cat trage din retea "FIARA"trafo rezea poate da peste1000w totusi dupa montaj la probe voi vedea cum se comporta important e sa nu-mi cada tensiunea mai mult de 50-70 v la puterea nominala(400w)trafo de iesire este un HAMOND proiectat pt 6-8 sau chiar 10 finale in paralel(nu merita sa-l fac eu a costat 168euro si e de ff buna calitate)............. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 De unde iei "hammond" daca nu sunt indiscret (eu sunt "curios" pentru un model mult mai modest...) Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 De unde iei "hammond" daca nu sunt indiscret (eu sunt "curios" pentru un model mult mai modest...)din germania www.tube-town.net au prezuri f bune si tot ce vrei pt lampari inraizi Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 primele lipituri filamente finale avem cca14 amperi pe linia de kt88 si 1,2 amperi pe restul..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 si prima proba pt. filamente pare totul ok am sa las ampul 2 ore sa mearga in gol sa vad cum se comporta in special trafo de retea si caldura degajata de finale kt88.........da se vede panoul frontal avem un master vol si prezence practic o corectie de feetbak care e ff util + un Vmetru cu true level care imi va arata nivelul de semnal pe intrare direct de pe mufa de input......mai e STBY + modalitate pentoda- triode asfel in mod.trioda am cca 50% din puterea nominala...... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Si pe intuneric.....trafo de iesire l.am conectat sa-mi dea 4 si 8 ohm pe iesire jak si speakon ........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum