Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boot Xp de pe stick USB

Gerula

Postări Recomandate

pentru asta trebuie setat un server in retea... skaarj cred ca ar putea da amanunte precise in privinta asta... si nu cred ca Gerula are chef sa faca un server numai pentru asta...insa ar putea exista o mica portita de scapare: daca are router, si routerul are usb, ar putea incerca sa convinga routerul sa vada daca nu cumva de usb se afla vre-un stick unde sa se afle un server de genu' asta...solutia asta ar putea fi chiar mai complicata ca cealalta... dar deh!!!Gerula, intai uita-te in bios, si vezi daca lepul tau poate boota de pe usb!!!daca da, ia sau imprumuta un cdrom extern, pe usb... daca-l cumperi, e si mai bine: il ai si pentru diverse instalari de soft, nu neaparat numai pentru ce vrei tu acuma...le sugerez si posesorilor de laptopuri cu unitate dvd/cd/ce-o fi, interna, sa ia unul!!!pentru ca ar fi mai usor de folosit unul d'asta decat sa cauti in nestire o unitate optica noua, potrivita cu modelul de laptop pe care-l ai!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

4

• junior

2

• Blind

2

• Gerula

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări