cioarga Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 cine ma ajuta cu o schema sau un manual service la modelul asta.... :cry: multumesc Link spre comentariu
tv1 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 LG 32LC7D_32LC55_32LC56_LD73A chassis service manual link Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 multumesc tv1 pana la urma am reusit sa o gasesc dar am uitat sa inchit topic ulm ar interesa mai mult o schema sau ceva info cu sursa de alimentare la modelul astamultumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 2, 2008 Administratori Partajează Postat Octombrie 2, 2008 LG 32LC7D_32LC55_32LC56_LD73A chassis service manual linkNu cred ca l-ai ajutat mare lucru pentru ca nu vede schema din link daca nu plateste Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 LG 32LC7D_32LC55_32LC56_LD73A chassis service manual linkNu cred ca l-ai ajutat mare lucru pentru ca nu vede schema din link daca nu plateste a , nu vasile , e ok , am acces si dincolo , si am primit ajutor si acolo , dar pe mine ma interesa daca gasesc schema la sursa si convertor tuburi , am deschis un topic si la depanari cu problema pe care o am :cry: multumesc tuturor pt ajutor , sanatate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum