Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PILOT AA1018

Vizitator ban_dit_nr1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

11

• negorosso

4

• gigione01

4

• Abram Burel

2

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
Vizitator claus_tazz

stiu si eu pt ce este mp..doar ca dac te uiti si u ultimu mesaj postat aici pe forum despre problema asta e din 2009 si nu credeam ca se mai uita cineva pe el si nu pot sa stau sa astept mult si bine pana vede cineva...scuze dac am deranjat... :jytuiyu aseara mam uitat mai bine la alarma si am vazut ca cine mia montato nu mia legat firul acela galben la contact si lam legat eu aseara ca sa pot sa o resetez..am resetato si mi sa stins ledul..dupa am dat sa o inchid si imi licare ledul ca si cum sar fi inchis si dac dau sa o deschid se opreste...deci acum primeste comenzile de la telecomanda dar nu actioneaza nimic..sa ars ceva sau cum ai zis u sa ars toata??si d c trebuie sa pun releu ca sami scoata plus in loc de minus pt portbagaj?? astept un raspuns...o parere..

Link spre comentariu

S-a ars integratul uc2003 (sau ceva de genul). Vezi ca a mai avut cineva fix aceeasi problema cu o alarma.Trebuie pus releu ca la peste 0,5A se arde integratul ala,iar actuatorul consuma cativa A. Releul se poate pune sa scoata + sau -,nu-i deloc problematic.Si automat cand postezi intr-un topic,acesta ajunge sus ;)

Link spre comentariu
Vizitator claus_tazz

mam uitta acum pe placa si toate sunt notate cu "c" "d" "r" "j"...nici urma de ce ai zis u:( :cry: dac m apoti ajuta sami zici care este ar fi super ok dac nu o sa incerc sa ma duc cu ia pe la elrctricieni astea de cacao de aici (grecia unde sunt eu aci) da astia nu se complica cu asa cxeva ma pune direct sa iau alta:( si cred ca ast ava fi singura optiune pan ala final....dac nu reusesc so fac eu:(

Link spre comentariu
Vizitator claus_tazz

nu pot sa pun pozele..dami un email sau in pm pot s ale pun sunt vreo 4 poze sau 5 aici nu pot decat cate una si imi zic eca e prea mare dimensiunea.. :cry:

Link spre comentariu
Vizitator claus_tazz
Vizitator claus_tazz

nu gasesc integratu ala SMD..am fost l atoate magazinele astora si zisara ca nu au asa ceva numai dac da comand asi nu poat esa dea doar pt mine ca vreau eu n un integrat...si am fost si pe la electricieni asti ade 2 lei d epe aci si nu au cand le zisasi ca e larma de la masina imi zisa sa iau alta...si lam intrebat cat costa a mai iesftina..si ma sparsa cu 200 de euro cu tot cu montaj.... :nebunrau: dami si mi eo alta salutie de und es aiau un SMD .sa desfac alt aparat ceva de undeva und es agasesc ca nu vreau sai dau astuia bani ca dac e vb de luat alta astept pana ajung in romania simi iau alta cu 50 de euro d ela noi:D;D :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări