Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD player portabil CDV model p-dvd003

Vizitator saipri

Postări Recomandate

Vizitator saipri

Intrebare, acest model nu are video in, audio in, dar ma gandesc ca odata ce este un dvd , legat la un monitor trebuie sa aiba o iesire de pe dvd pe monitor, intrebarea mea este, oare asi putea sa adaug 3 mufe cu intrare audio video pe monitor, si daca da...o idee cum sa fac unde sa ma uit. Cu mare respect :freaza:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator saipri

Ok sa va intreb altceva, am vazut ca multi leaga pe yout...ps 2 pe isirile de la unele dvd-uri portabile si merg, deci pe iesirea audio video merge si intrare, acuma la al meu nu stiu , pe unele siteuri scrie ca are intrare video audio altele nu specifica...manualul e tradus cum e tradus f putine detalii, ...deci intrebare daca incerc sa leg ps 2 pe iesirea lui video si el are doar iesire nu si intrare, se strica unul din cele 2? cum imi dau seama daca e ok.????? :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator comfel

daca erai m/ai explicit iti raspundea cineva ,sincer eu nu inteleg ce ai si ce vrei sa faci intrebarea mea are la iesire euroscart ????posteaza o poza si o rezolvam :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări