Vizitator saipri Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Intrebare, acest model nu are video in, audio in, dar ma gandesc ca odata ce este un dvd , legat la un monitor trebuie sa aiba o iesire de pe dvd pe monitor, intrebarea mea este, oare asi putea sa adaug 3 mufe cu intrare audio video pe monitor, si daca da...o idee cum sa fac unde sa ma uit. Cu mare respect Link spre comentariu
Vizitator saipri Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 nimeni nimik?? nu se poate? o schema de unde iau, o procedura? sa adaug poze cuplaca de baza? Link spre comentariu
Vizitator saipri Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Ok sa va intreb altceva, am vazut ca multi leaga pe yout...ps 2 pe isirile de la unele dvd-uri portabile si merg, deci pe iesirea audio video merge si intrare, acuma la al meu nu stiu , pe unele siteuri scrie ca are intrare video audio altele nu specifica...manualul e tradus cum e tradus f putine detalii, ...deci intrebare daca incerc sa leg ps 2 pe iesirea lui video si el are doar iesire nu si intrare, se strica unul din cele 2? cum imi dau seama daca e ok.????? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 daca erai m/ai explicit iti raspundea cineva ,sincer eu nu inteleg ce ai si ce vrei sa faci intrebarea mea are la iesire euroscart ????posteaza o poza si o rezolvam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum