Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pls help

Vizitator spooky

Postări Recomandate

Vizitator spooky

Am un sitem 5.1 Hercules si cand i-am dat drumul azi dupa foarte mult timp in care a stat linistit,am observat ca se aude un zgomot in subwoofer iar in sateliti un sunet distorsionat.Cu cat dau volumul mai atre cu atat se aude mai tare zgomotul in subwoofer :((.Ce trebuie sa fac??Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

1

• EmyRulz

1

• paul14

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

in subwoofer nu se aude muzica?prima oara trebuie sa verifici foarte bine toate cablurile si legaturile, in special cablurile de pe intrare si volumul din PC.e cam greu sa te ajute cineva asa.ia-ti o statie si 2 boxe, e alta treaba fata de sistemele astea de 2 lei.

Link spre comentariu
Vizitator spooky

pai am verificat.subwooferul are o problema sigur.se aude zgomotul in difuzor si cand nu este conectat nici un cablu doar el in priza.am vazut 2 boxe de la sony la pretul de 550 lei.Se merita si ce satie mi-ai recomanda.Bugetul este de maxim 10 milFaza este ca vreau sa le leg la calculator....sa merg pe un solo7?

Link spre comentariu

Daca ai bazait in el cand doar il bagi in priza e posibil sa ti se fi dus condensatorii de filtraj. Oricum, nu prea se merita sa repari la sisteme din astea foarte ieftine.Nu-ti lua boxe Sony, se aud foarte prost si ai optiuni mai bune in banii astia, cum ar fi niste Monitor Magnat220 sau 280, sau boxe sh(poti sa prinzi niste Wharfedale sau Monitor Audio bronze). Amplificator tot sh merge la banii asita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări