Vizitator erics Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 C8051F300-acesta este microcontrolerul de pe x-sim,AICI,este facut de silicon si are detalii AICI ,el este programat sa ,,deblocheze telefoanele mobile,intrebarea mea este daca poate cineva sa-mi termine un proiect ,adica sa -mi programeze microcontrolerul sa fie un traffic logger,adica sa inregistreze schimbul de date dintre sim si reader,daca poate cineva sa scrie codul,contra cost bineinteles,pa y.m. one_point_zero Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Eu as vrea sa citesc continutul.Cu ce programator as putea?Oare merge cu un sim reader? Link spre comentariu
cniky Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 1.Eu as vrea sa citesc continutul.2.Cu ce programator as putea?3.Oare merge cu un sim reader?1. Si `noi` :)2. Un `mic` laborator dotat cu un microscop electronic, cunostinte solide in arhitectura microcontrolelor, foarte bun chimist, etc.3. nu prea... ;) Link spre comentariu
ssilvviu Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Eu am cateva xsimuri care merg pe foarte putine modele de telefoane si unul singur care merge pe majoritatea telefoanelor.As vrea sa clonez xsimul bun, dar pana acum nu am descoperit nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum