Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pentru chitaristi si nunumai

Vizitator

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulker

2

• Kosmin

1

• cioarga

1

• iulidan2

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dr00py2nd

Nu stiu de ce nu se vad pozele postate de tine desi sint curios, acum sint la servici , ce format au pozele postate de tine? o sa intru pe forum de acasa poate merg pozele , ce driver imi lipseste de pe calculatorul asta de nu merg pozele din posturile tale?

Link spre comentariu

Nu stiu de ce nu se vad pozele postate de tine desi sint curios, acum sint la servici , ce format au pozele postate de tine? o sa intru pe forum de acasa poate merg pozele , ce driver imi lipseste de pe calculatorul asta de nu merg pozele din posturile tale?

Cum am mai spus, cred ca d-l Gabriel nu se pricepe la pus poze atat de bine pe cat se pricepe sa faca amplificatoare ... :da
Link spre comentariu

Nu prea e asa ...se pare ca dupa ceva timp(baieti veseli :rade: imi anuleaza pozele) cam dispar pozele mele...poate asa e politica sau...cine stie!?

De exemplu uite ce am strins asa la repezeala azi dimineata... :freaza:

Posted Image

Posted Image

deci productie proprie...combo din stinga dar si cel mic central si head-ul negru sunt realizate in ultimile 45 -50 zile ...si inca nu au stapin restul vindute iar cel mov din spate e in lucru... :limb: ca sa nu ma supar si sa pun in poza si ampurile de Hi-Fi... :nebun:

Sa vedem cit rezista pozili meli...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu prea e asa ...se pare ca dupa ceva timp(baieti veseli :rade: imi anuleaza pozele) cam dispar pozele mele...poate asa e politica sau...cine stie!?

De exemplu uite ce am strins asa la repezeala azi dimineata... :freaza:

Posted Image

Posted Image

deci productie proprie...combo din stinga dar si cel mic central si head-ul negru sunt realizate in ultimile 45 -50 zile ...si inca nu au stapin restul vindute iar cel mov din spate e in lucru... :limb: ca sa nu ma supar si sa pun in poza si ampurile de Hi-Fi... :nebun:

Sa vedem cit rezista pozili meli...

frumoase! :aplauze

daca comenteaza cineva de rau ,o face numai din invidie!!!

cred ca puteti sa le dati lectii la multi care traiesc numai din teorii!

Link spre comentariu

INVIDIA IN SENSUL BUN AL CUVINTULUI POATE FI UTILA IN SENSUL CA POATE GENERA CONCURENTA DACA E VORBA DE UN SCOP NOBIL eu asa vreau sa cred :dans: sau m-am contaminat eu cu prea mult occident si am cam uitat cum e cu capra vecinului ....

Link spre comentariu

Am de gind sa fac un buster ...tip pedala cu tuburi submini sigur mi-ar place ....scheme am nu e o problema ....e doar chestiune de timp necesar si mai mult le-as gindi cu alimentare pe (si)baterii ................. :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Si mai adaugam ceva ...varianta head al C225-M...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

2 canale intrare ..... master unic, 25w, finale 6v6gt...

canalele sunt 2Xclean sau 1clean/1drive

va rog ceva,daca se poate?

ar fi si mai interesant sa postati si schemele la fiecare amplificator realizat

daca este posibil si nu sunt secrete

asa cum le aveti de mina sau in format electronic

nu le vreu pentru mine ca eu am calculatorul plin sau stiu unde sa caut

sunt multi interesati sa construieasca singuri ,dar au impresia ca se apuca sa faca navete spatiale

daca puneti schemele le dati curaj ,mai ales ca vad si produsul finit la dv

la ce am realizat eu am pus (aici nu ma compar cu dv)si schemele poate se incumeta si altii sa faca head-uri de chitara

va multumesc eu de intelegere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări