Vizitator Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 ultimele realizari (ultime 2 luni) Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Nu stiu de ce nu se vad pozele postate de tine desi sint curios, acum sint la servici , ce format au pozele postate de tine? o sa intru pe forum de acasa poate merg pozele , ce driver imi lipseste de pe calculatorul asta de nu merg pozele din posturile tale? Link spre comentariu
iulker Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Nu stiu de ce nu se vad pozele postate de tine desi sint curios, acum sint la servici , ce format au pozele postate de tine? o sa intru pe forum de acasa poate merg pozele , ce driver imi lipseste de pe calculatorul asta de nu merg pozele din posturile tale?Cum am mai spus, cred ca d-l Gabriel nu se pricepe la pus poze atat de bine pe cat se pricepe sa faca amplificatoare ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Nu prea e asa ...se pare ca dupa ceva timp(baieti veseli imi anuleaza pozele) cam dispar pozele mele...poate asa e politica sau...cine stie!? De exemplu uite ce am strins asa la repezeala azi dimineata... deci productie proprie...combo din stinga dar si cel mic central si head-ul negru sunt realizate in ultimile 45 -50 zile ...si inca nu au stapin restul vindute iar cel mov din spate e in lucru... ca sa nu ma supar si sa pun in poza si ampurile de Hi-Fi... Sa vedem cit rezista pozili meli... Link spre comentariu
cioarga Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 pune te rog ceva preturi Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 cel mai ieftin (micutul combo) 158 euro cel mai scump combo dreapta 980 euro (2 canale 4 finale EL84....30watii ...4 dif celestion de 8 " ....atenuator de putere ....) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Nu prea e asa ...se pare ca dupa ceva timp(baieti veseli imi anuleaza pozele) cam dispar pozele mele...poate asa e politica sau...cine stie!? De exemplu uite ce am strins asa la repezeala azi dimineata... deci productie proprie...combo din stinga dar si cel mic central si head-ul negru sunt realizate in ultimile 45 -50 zile ...si inca nu au stapin restul vindute iar cel mov din spate e in lucru... ca sa nu ma supar si sa pun in poza si ampurile de Hi-Fi... Sa vedem cit rezista pozili meli... frumoase! daca comenteaza cineva de rau ,o face numai din invidie!!! cred ca puteti sa le dati lectii la multi care traiesc numai din teorii! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 INVIDIA IN SENSUL BUN AL CUVINTULUI POATE FI UTILA IN SENSUL CA POATE GENERA CONCURENTA DACA E VORBA DE UN SCOP NOBIL eu asa vreau sa cred sau m-am contaminat eu cu prea mult occident si am cam uitat cum e cu capra vecinului .... Link spre comentariu
iulker Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Foarte frumoase , imi place atentia pentru detalii si aspectul profesional ... sper sa ajung si eu la astfel de performante ... pentru ca ma stradui Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Materiale bune ....rabdare multa ....mici trucuri si sigur ca se poate ..iar daca mai e si cerere... pe piata jocul e facut... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Am de gind sa fac un buster ...tip pedala cu tuburi submini sigur mi-ar place ....scheme am nu e o problema ....e doar chestiune de timp necesar si mai mult le-as gindi cu alimentare pe (si)baterii ................. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Orice om normal se bucura sa vada lucruri facute cu pricepere si pasiune, chiar daca nu canta la chitara. Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Orice om normal se bucura sa vada lucruri facute cu pricepere si pasiune, chiar daca nu canta la chitara.Ca bine zici! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Si mai adaugam ceva ...varianta head al C225-M... 2 canale intrare ..... master unic, 25w, finale 6v6gt... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Si mai adaugam ceva ...varianta head al C225-M... 2 canale intrare ..... master unic, 25w, finale 6v6gt... canalele sunt 2Xclean sau 1clean/1drive va rog ceva,daca se poate? ar fi si mai interesant sa postati si schemele la fiecare amplificator realizat daca este posibil si nu sunt secrete asa cum le aveti de mina sau in format electronic nu le vreu pentru mine ca eu am calculatorul plin sau stiu unde sa caut sunt multi interesati sa construieasca singuri ,dar au impresia ca se apuca sa faca navete spatiale daca puneti schemele le dati curaj ,mai ales ca vad si produsul finit la dv la ce am realizat eu am pus (aici nu ma compar cu dv)si schemele poate se incumeta si altii sa faca head-uri de chitara va multumesc eu de intelegere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum